2017. november 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Így fog kinézni a Sony Xperia „C6"?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PhoneArena

Egy kínai forrásból néhány kép szivárgott ki az új, szelfiorientált Sony készülékről, amin egyelőre még egy módosítatlannak látszó Android fut.

H​irde​t​és

A Sony az idei CES-en nem mutatott be új okostelefont, de nyilvánvalóan 2016-ban is rengeteg modellt láthatunk majd tőlük, többek között a C5 Ultra utódja is napvilágot láthat nemsokára, a lenti, kínai forrásból származó fényképeken állítólag az „Xperia C6"-ot láthatjuk. A C-széria a Sony-nál jelenleg olyan készülékeket takar, amiknek az előlapi kamerájuk erősebb, mint a konkurens termékek zömének. Ha hihetünk az állításoknak, akkor a C6 kijelzője 5,5 hüvelykes és Full HD felbontású lesz, a kijelző szélső kávái pedig még kisebbek lesznek, mint a C5 Ultránál, ahol már szintén alig voltak ezek láthatóak.

Így fog kinézni a Sony Xperia „C6
[+]

A rendszerchip MediaTek-alapú lesz, csakúgy, mint az elődmodellnél, ezúttal azonban egy Helio P10 (más néven MT6755) kerülhet a burkolat alá. A bemutató időpontja még kérdéses, de ne számítsunk arra, hogy nagyon hamar bemutatkozik, lévén a C5 Ultra is csak augusztusi készülék, az viszont nem kizárt, hogy Barcelonában, az MWC kiállításon már többet fogunk tudni a C6-ról.

Gyártók, szolgáltatók

H​ird​et​és​

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.