2018. január 17., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Egyéb rovat

Elhagyja San Franciscót a Google I/O

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Sundar Pichai

A 2016-os fejlesztői eseményt május 18-án nyitja meg Sundar Pichai. A helyszín ezúttal San Francisco helyett Montain View lesz, a keresőóriás otthona.

Felismerik a lenti kép helyszínét olvasóink? Ha nem is tudják az épületet és az androidos figurák pontos helyét azonosítani, azt talán megvan, hogy ez a keresőóriás főhadiszállása, hivatalos nevén a Googleplex, amely San Franciscótól nem messze, Mountain View-ban található. A Google minden évben megrendezi fejlesztői konferenciáját, ahol az utóbbi időben az aktuális legfrissebb androidos főverzió előzetes változatát is leleplezte, a helyszín pedig San Francisco volt.

A Googleplex az eddigi összes Android főverzió édességes szobrának helyet adott
A Googleplex az eddigi összes Android főverzió édességes szobrának helyet adott (forrás: SER)

Idén is májusra esik az I/O, az eseményt megnyitó keynote-ra pedig 18-án kerül sor, viszont most nem Steve McQueen utcáin, hanem "odahaza", Mountain View-ban rendezik meg. Egészen pontosan a Shoreline Amphitheaterben, a Googleplex szomszédságában, úgyhogy a keresőóriás vezére, Sundar Pichai egy kávéval a kezében átsétálhat vezérigazgatói irodájából a közeli létesítménybe, hogy nyitóbeszédét megtartsa. Az I/O május 20-án fog zárulni, talán az Android N fejlesztői változatának közzétételével.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

H​irdet​és

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.