Így tervezzünk felhasználói felületet!

A OnePlus felhívást intézett a felhasználók felé az Oxygen OS legújabb funkciójának megalkotására. Nyilván mindenkinek van személyes preferenciája, a mentén pedig legalább egy konkrét ötlete arra, hogy hogyan lehetne még kényelmesebbé tenni az általa használt felhasználói felületet. A gyártóhoz eleve százával érkeznek a visszajelzések, hogy hogyan fejleszthetnék a UI-t, most viszont meg is valósulhat a legkiforrottabb, leghiánypótlóbb funkció.


[+]

Az úgynevezett Product Manager Challenge lényege, hogy a valamennyire leegyszerűsített, de valós termékfejlesztési folyamat alapján benyújtott javaslatokat Gary C. és a OnePlus néhány vezető szoftvertervezője értékeli és a legjobbnak ítélt fejlesztést meg is valósítják. A követelmények alapvetően nem teljesíthetetlenek, a kvázi pályázatokat, amelyben az alábbi szempontokat kell kifejteni, február 22-ig lehet elküldeni a OnePlusnak.


[+]

A sikeres pályázathoz feltétlenül határozzuk meg, hogy kik a felhasználók, mi az új funkció, miért jó ez a felhasználóknak, illetve ha van hasonló megoldás a piacon, mitől és miben jobb a mi elképzelésünk, továbbá hogyan illeszkedik és hogyan illeszthető a már meglévő rendszerbe, mind logikailag, mind megjelenésében. Ehhez illusztrációkat és folyamatábrát is várnak a szofteverrészlegen, körülbelül olyan formában, ahogy mondjuk itt látható. A győztest március közepén jelentik be és azonnal elkezdenek dolgozni az újdonságon, aminek bemutatójára a nyertes VIP meghívót kap (repjeggyel együtt).

Azóta történt

Előzmények

  • OnePlus 6T - szenzorcsepp a mobiltengerben

    Összesűrűsödött a megfizethető csúcsmobilok mezőnye, a OnePlus 6 ráncfelvarrása pedig kis lépés előre, pár bosszantó döntéssel. Ám még mindig remek az összkép.

  • Így kell OnePlus 6T-t nyerni!

    A OnePlus egészen érdekes nyereményjátékot hirdetett, amihez nem kell más, csak egy érintőképernyős mobil és nyilván némi internet.

  • OnePlus 6 - gyorsjárat a szenzorszigetekre

    A piac legfürgébb telefonja sem úszta meg bevágás nélkül, de leperegnek róla a cseppek és a kritikák, ugyanis nagyon kevés hibája van, kamerában pedig végre előrelépett.

Hirdetés