2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Így tervezzünk felhasználói felületet!

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: OnePlus

Ha valami hiányzik az Oxygen OS-ből, most bárki megmutathatja a OnePlusnak, hogy miért és hogyan implementálja a funkciót.

Hirdetés

A OnePlus felhívást intézett a felhasználók felé az Oxygen OS legújabb funkciójának megalkotására. Nyilván mindenkinek van személyes preferenciája, a mentén pedig legalább egy konkrét ötlete arra, hogy hogyan lehetne még kényelmesebbé tenni az általa használt felhasználói felületet. A gyártóhoz eleve százával érkeznek a visszajelzések, hogy hogyan fejleszthetnék a UI-t, most viszont meg is valósulhat a legkiforrottabb, leghiánypótlóbb funkció.


[+]

Az úgynevezett Product Manager Challenge lényege, hogy a valamennyire leegyszerűsített, de valós termékfejlesztési folyamat alapján benyújtott javaslatokat Gary C. és a OnePlus néhány vezető szoftvertervezője értékeli és a legjobbnak ítélt fejlesztést meg is valósítják. A követelmények alapvetően nem teljesíthetetlenek, a kvázi pályázatokat, amelyben az alábbi szempontokat kell kifejteni, február 22-ig lehet elküldeni a OnePlusnak.


[+]

A sikeres pályázathoz feltétlenül határozzuk meg, hogy kik a felhasználók, mi az új funkció, miért jó ez a felhasználóknak, illetve ha van hasonló megoldás a piacon, mitől és miben jobb a mi elképzelésünk, továbbá hogyan illeszkedik és hogyan illeszthető a már meglévő rendszerbe, mind logikailag, mind megjelenésében. Ehhez illusztrációkat és folyamatábrát is várnak a szofteverrészlegen, körülbelül olyan formában, ahogy mondjuk itt látható. A győztest március közepén jelentik be és azonnal elkezdenek dolgozni az újdonságon, aminek bemutatójára a nyertes VIP meghívót kap (repjeggyel együtt).

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.