2019. január 23., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Így kell OnePlus 6T-t nyerni!

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: OnePlus

A OnePlus egészen érdekes nyereményjátékot hirdetett, amihez nem kell más, csak egy érintőképernyős mobil és nyilván némi internet.

Hirdetés

Úgy tűnik, a következő személyes mérföldkőig 60 ezerszer kéne hozzáérnem a telefonom kijelzőjéhez. Ha ez megvan, elvileg különböző kedvezményeket és OnePlus nyereményeket kapnék, de ha jól láttam, a következő cél már 6 millió lenne, amit kissé körülményesnek tűnik önerőből kivitelezni. A világszerte elérhető játékhoz a következő honlapot kell megnyitni bármilyen mobil bármilyen böngészőjében és tapodni. A honlap erre található, de csak mobilról működik: unlock.oneplus.com.


[+]

Csak egy e-mail cím és egy felhasználónév szükséges és lehet tapicskolni. A lényeg az, hogy minden 24 órában egy random érintés nyer egy OnePlus 6T-t. Ezen kívül vannak ugye egyéni célok, illetve van közös célkitűzés is. Adott mennyiségű érintés után a gyártó felfed valamit. Azt ugyan nem mondták, hogy egy új készüléket, kiegészítőt, vagy a OnePlus 6T-ről további információt, de valamit bejelentenek.


[+]

Zene is van. Bár, ne lenne. De ez magánvélemény. Egy perc ráfordítással a cikk írásának pillanatában a 79897. vagyok a rangsorban, amit jelenleg egy get_banned nevű felhasználó vezet nagyjából 26 millió érintéssel. Hát, ő komolyan gondolja. Adott pillanatban egyébként egy milliárd hétszázezer körül járt az összes érintés, a globális cél úgy tűnik, hatmilliárd. Jó játékot mindenkinek!

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.