Így hajlik élőben a Motorola Razr képernyője

Jó pár videobemutató érkezett a tengerentúlról, melyekből kiderült: a Motoroláé az eddigi legpraktikusabb összecsukható kijelzős telefon.

Befutott az év vége előtt, és akár 2019 legpraktikusabb összehajtható képernyős mobilja is lehetne a poraiból re-animált Motorola Razr 2019, bár az 1500 dolláros ketyerét csak 2020 januárjától lehet megvásárolni az Egyesült Államokban.

Ez nem tartotta vissza az ottani techcsatornákat, hogy kipróbálják, és a Motorola se kérte meg őket, hogy óvatoskodjanak a Razr 2019 csukva 2,7"-es, 600 x 800 pixeles G-OLED paneljével, avagy kinyitva a 6,2"-es, középen összehajló, 876 x 2142 pixeles P-OLED megjelenítővel.

A videókon látható pozitív hír az, hogy ezt a hajtogatható telefont éppúgy könnyű kinyitni és becsukni egy kézzel, mint a klasszikus flipeseket, szemben a komolyabb ujjakrobatikát igénylő Galaxy Folddal vagy Mate X-szel. Negatív fejlemény viszont a tény, miszerint a telefon eséllyel csak a tengerentúli Verizon szolgáltatónál lesz megkaparintható.

Három dolog lesz kérdéses hosszútávon: mennyire bírja majd a hajlítószerkezet a strapát (többen arról számoltak be, hogy a panelen nem látható gyűrődésnyom), mennyire marad fürge a középkategóriás Snapdragon 710 SoC, illetve meddig bírja majd a Razr 2019 egy töltéssel, lévén mindössze 2510 mAh-s telep került bele.

Az mindenesetre a videókból kiderül, hogy bár kétségtelen a telefon/tablet hibridek vonzereje, a Motorola megoldása remek alternatíva lehet jóval kisebb méretben, és még félmillió forintot súrolva is kedvezőbb áron aktuális, hajlítható riválisaival szemben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés