Érdekes tervek a Motorolától

Egyelőre csak jogvédett szellemi termék, de nem kizárt, hogy a Razr 2020 merít a koncepcióból.

Hirdetés

A Motorola Razr egészen egyedülálló termék a piacon, a koncepciót már a Xiaomi is ízlelgeti, a Motorola viszont már minimum tovább is gondolta a dolgot, és 2018-ban levédette a formaterveket a United States Patent and Trademark Office-nál, amelyek most bekerültek a World Intellectual Property Office adatbázisába is. A kagyló dizájn marad, de kiegészülhet egy moduláris elemmel.

További képek a galériában!
További képek a galériában! [+]

Mivel a leírás mindkét opciót lehetőségként említi, egyelőre nem teljesen világos, hogy kihajtott állapotban két, egymástól elválasztott panelt kapunk vagy marad a jóval drágább flexibilis megoldás, az viszont esélyes a koncepció alapján, hogy a zsanér moduláris elemek fogadására is alkalmassá tehető, ami kombinálná a flipes-hajlékonykijelzős stílust a Moto Mods variációs lehetőségeivel.


[+]

A Let's Go Digital látványos rendereket készített mindhárom (klasszikus kagyló, moduláris és hosszában hajlítható) formatervről, amiből a modul nélküli, de hangsúlyos zsanérral szerelt opció tűnik a legreálisabbnak. A Galaxy Foldhoz és Mate X-hez hasonló megoldás viszont csak koncepció rajzként tekinthető meg.

Előzmények

Hirdetés