Hajlítható formában tér vissza a Motorola RAZR

Sokáig nem tudta a Lenovo, hogy mit kezdjen az ölükbe csöppent Motorola márkával (igazából aprópénzért vették meg a Google-től mindenféle szabadalmak nélkül), mindenféle koncepcióval próbálkoztak, mielőtt rátaláltak volna arra az útra, ami végül jónak látszott. Az eladások ezt még nem igazolták vissza, noha a Lenovo tényleg egész ügyesen állt hozzá a dologhoz, egy elég áttekinthető termékpalettát hoztak össze, plusz a MotoMod koncepcióval is turnéznak mindenhol, de mégsem lett eddig átütően sikeres a brand.


[+]

Viszont van a Motorola múltjában egy csomó legenda, ahogyan a Nokia is visszanyúlt a 3310-hez (és a 8110-hez), úgy a Lenovo is elő tud kotorni ikonikus modelleket, az egyik legismertebb Motorola a RAZR volt, a pengevékony, összecsukható telefon, ami számos generációt és vadhajtást megélt, egyedi formáját imádták a felhasználók. És most eléggé úgy fest, hogy az MWC-n előveszik a múltnak ezt a szeletkéjét, a Motorola első, összehajtható okostelefonjának a neve az eddigi információk alapján RAZR V4 lesz, ráadásul formájában is idézi a klasszikus vonalat.

Elég egyértelmű, hogy ezt a terméket a formája fogja eladni, úgyhogy egyelőre elég keveset tudunk a várható hardveres adatok kapcsán. Összesen három kijelző lehet rajta (egy óriási belül, egy kisebb kívül és egy íves, vékonyka sáv alul), mind AMOLED. Az ujjlenyomat-olvasó a kijelző alá kerül, a hátlapra pedig két kamerát várnak a tippelők, AI funkciókkal feltápolva. A chispetet a Qualcomm szállítja a Snapdragon 855-tel, 6 GB RAM kerülhet mellé, viszont valószínűleg még a 8.1-es Androiddal fog jönni, nyilván erre alapozva kezdték el a felhasználói felületet átszabni az extrém kialakítás miatt. Igazán izgalmas MWC lehet az idei, a Samsung, az LG és a Motorola is hajlítható telefonnal jön, de lehet, hogy a Xiaomi is villant egyet, talán tényleg történik valami változás a sok éve mozdulatlannak látszó okostelefonos formák kapcsán.

Azóta történt

Hirdetés