IFA 2018: Megérkezett a legkisebb Sennheiser Momentum

Az elegáns kivitelű, teljesen vezeték nélküli fülhallgatók kínálata egy erős versenyzővel lett gazdagabb: a Sennheiser is megmutatta, mit tud ebben a kategóriában, a Momentum True Wireless pedig elegáns és modern lett. A szokásos, töltőkapszulás megoldást látjuk tőlük is, 4 + 8 órás üzemidővel, érintésvezérelt külső résszel, 7 milliméteres, dinamikus hangsugárzóval, IPX4 védettséggel és egy szövetborítású tokkal.


[+]

Méretek tekintetében nagyjából egy átlagos füllel kényelmesen tudjuk hordani, és bár külön szilikonfeltét nincs a fülkagyló-üreghez, az in-ear kialakítás egyértelművé teszi, hogy szinte bármilyen normál illesztéket használhatunk, jár is hozzá háromféle méret.


[+]

A Sennheiser saját alkalmazásával áttekinthetjük a fülesek töltöttségét, állíthatjuk, hogy mennyi zajt engedjen be hozzánk a külvilágból, illetve egy sematikus hangszínszabályzó is rendelkezésünkre áll.


[+]

A Bluetooth 5.0-n keresztüli kapcsolódás adott, SBC, AAC és AptX kodekek támogatottak. Természetesen nem maradt el a mikrofon sem, így telefonbeszélgetéseket is intézhetünk ezen keresztül. A töltőkapszula USB Type-C-s. A 300 eurós ár közel 100 000 forintos költséget jelent átszámítva, elérhetőség várhatóan novembertől.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés