A Sennheiser Momentum TW 3-ról árulkodik az Amazon

Elődjénél olcsóbban, egy hónapon belül piacra kerülhet a Sennheiser új, felső kategóriás TWS-e.

Felkerült a német audiócég harmadik generációs Momentum True Wireless fülhallgatója az angol Amazonra, amely 220 fontért listázta azt, ez 50 fonttal olcsóbb, mint az előd Momentum True Wireless 2 induló ára volt. A fülhallgatók érkezését korábban a Sennheiser is bejelentette, egy rövid videóban áprilisra ígérték megjelenésüket. Ennek némileg ellentmond egy másik online bolt, melynek kínálatába szintén idő előtt felkerült az új fülhallgató 249 eurós áron listázva: a Lufthansa WorldShop ugyanis május 10-et ír, mint megjelenési dátum az EU-ban, Svájcban és az Egyesült Királyságban.

Így néz majd ki a fülhallgató és a hordozó bölcső.Így néz majd ki a fülhallgató és a hordozó bölcső.Így néz majd ki a fülhallgató és a hordozó bölcső. Így néz majd ki a fülhallgató és a hordozó bölcső. [+]

Ami biztos, hogy a fekete és fehér színekben elérhető in-ear fülhallgatók adaptív ANC-t kapnak. Class 1-es Bluetooth 5.2-t használnak majd (adott az A2DP, AVRCP, HSP, HFP támogatás), a kodektámogatás pedig az SBC és az AAC mellett aptX-re és aptX Adaptive-ra is kitér. A fülhallgató a Sennheiser saját fejlesztésű 7 milliméteres TrueResponse jelátalakítójával szólaltatja meg a hangokat, ezzel a cég termékeire jellemző hangképet megteremtve. A frekvenciatartomány 5 és 21 kHz között mozog, a hangnyomásszint pedig 107 dB.

Feketéből lesz egy matt és egy fényes változat is.Feketéből lesz egy matt és egy fényes változat is.Feketéből lesz egy matt és egy fényes változat is. Feketéből lesz egy matt és egy fényes változat is. [+]

A hordozó tok QI töltővel vezeték nélkül, vagy USB-C parton keresztül tölthető, a beépített akkumulátorokkal 7 órányi lejátszást biztosítanak a fülhallgatók. A tokban 21 órányi extra energia van. Amit még biztosan tudunk: a fülesek személyre szabható érintésérzékeny felülettel vannak ellátva, és az IPX4 szabványnak megfeleltek, így cseppálló a kialakításuk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés