Idén sem marad Y3 nélkül a Huawei palettája

Hirdetés

A Huawei az Y-sorozatot a legalsóbb szegmensekbe szánja, és az Y3 évről-évre tiszteletét teszi nálunk is. Az első 4, a második 4,5, az Y3 2017 pedig 5 hüvelykes képátlót kapott, a koránt sem apró, 145,1 x 73,3 x 9,45 milliméteres és 170-180 grammos házban (kiszerelésben lehetnek a különbségek). A CRO-U00 kódjelű Y3-at a négymagos MediaTek MT6580M hajtja meg, az összes többit pedig a szintén négymagos MT6737M, amely a 4G kapcsolatot is letudja.


[+]

Memória oldaláról 1, tárolóból pedig 8 gigabájttal kell beérni, a microSD szócska nem szerepel a termékoldalon. Hiába az idei év a nevében, a 6.0-s Android bizony 2015-ös, és az EMUI 4.1 sem a legfrissebb gyártói felület. Az arany, rózsaszín, kék, fehér és szürke színekben megvásárolható belépőmobil 2 megapixeles kamerát visel az előlapon és 8 megapixeleset a hátlapon. A telep 2200 milliamperórás. Az árakról és esetleges hazai megjelenésről egyelőre nincs információnk.

Előzmények

  • Idén is lesz Huawei Y3

    A gyártó, egyébként egészen jól átgondolt alsó kategóriás készüléke idén is új kiadást kaphat.

  • Huawei Y3 II - akciós hátszín

    A Huawei alsó kategóriás készülékének aktualizált változata továbbra is dupla leddel van felszerelve, viszont ezúttal az autofókuszt sem felejtették ki.

  • Huawei Y3 - dupla led, fix fókusz

    A jól ismert kínai gyártó egyik legolcsóbb okostelefonja járt nálunk, amely érdekes módon dupla ledes villanót kapott, ám sajnálatosan fixfókuszos kamera jutott mellé.

  • Huawei Ascend Y300 - az utód léte nem kérdéses

    A kínai gyártó a nagy sikereket elért Y200 utódáról rántotta le a leplet, kellemes formavilág, átdolgozott felület, korrekt hardver és kiváló ár jellemzi.

Hirdetés