Idén is lesz Huawei Y3

A Slashleaks elvileg a Huawei Y3-as szériájának idei modelljét ábrázoló képekhez jutott, míg a jelenleg kevésbé kredibilis DroidHere a specifikáció egyes, egyébként kevésbé sokatmondó részleteit is tudni véli az FCC adatbázisából a Slashleaks képeinek közzététele mellett. A Huawei Y3 majdnem jó volt, az Y3 II kategóriájában, a kompromisszumokat szem előtt tartva pedig kifejezetten jó készüléknek bizonyult.

További képek a galériában!
További képek a galériában!

Az újdonság látszólag nem szakít drasztikusan a megszokott formatervvel, a képek alapján a méretek viszont változhatnak, és néhány apróság is feltűnik. Például az alsó káván elhelyezkedő navigációs gombok eltűntek, feltehetően a kijelző aljára, a multimédiás hangszóró pedig a kameramodul mellé került. Minden más nagyjából változatlannak tűnik, az felhasználói kézikönyvből szerzett képek alapján a kétkártyás kivitel is ilyen, ami mellett az alapvetően sovány tárhely bővíthetősége is adott.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei Y3 II - akciós hátszín

    A Huawei alsó kategóriás készülékének aktualizált változata továbbra is dupla leddel van felszerelve, viszont ezúttal az autofókuszt sem felejtették ki.

  • Huawei Y3 - dupla led, fix fókusz

    A jól ismert kínai gyártó egyik legolcsóbb okostelefonja járt nálunk, amely érdekes módon dupla ledes villanót kapott, ám sajnálatosan fixfókuszos kamera jutott mellé.

Hirdetés