2019. január 16., szerda

Gyorskeresés

Idén is belehúz a Huawei

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSArena

A gyártó nyílt levélben körvonalazta az idei évre vonatkozó terveit, de Richard Yu csak általánosságokban vázolta a prioritásokat.

Hirdetés

Azzal együtt, hogy a Huawei kapcsolata egyre problémásabbá válik az Egyesült Államokkal, az eladások folyamatosan növekednek a cég logójával ellátott termékekből. A Huawei tavaly 200 millió okostelefont szállított le, amivel a világ második legnagyobb piaci szereplőjévé lépett elő a szegmensben, maga mögé utasítva az Applet. Richard Yu, a Huawei vezérigazgatója hozzátette azt is, további 100 millió darabot passzoltak el hordható eszközökből, számítógépekből és tabletekből. Utóbbi területen az Apple és a Samsung mögött a harmadik helyet birtokolják.

Yu Chengdong (Richard Yu), CEO Huawei
Yu Chengdong (Richard Yu), CEO Huawei [+]

Az idei tervek között a kutatás-fejlesztés megerősítése, az 5G hálózatok kiépítése és a mesterséges intelligencia továbbfejlesztése szerepel. Ez utóbbi egyrészt egy komplex ökoszisztéma részeként, amely minden fogyasztói üzletágban, másrészt a hallássérült és siket gyerekek életminőségének javítása a cél. Yu hisz az AI-ban rejlő lehetőségekben, elkötelezett az ügy érdekében. Megerősítette továbbá, hogy a Huawei Technologies tökéletesen megfelel a legszigorúbb adatbiztonsági elvárásoknak és kész együttműködni ezen a téren a közös siker érdekében. (Azt ne tette hozzá, hogy kivel, de feltesszük, úgy általában mindenkivel.)

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.