- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonny86
újonc
Azóta mi a helyzet?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Gratulálok!
-
-
tildy
nagyúr
Volt gond, ne kevés. Becsododolt indítás, több órás varakozas, kétszer is leesett babaszivhang.
Horribilis volt, péntek óta durva szenvedés és fájdalomcsillapító váltotta egymást, oxitocinra nem működtem, és iszonyatos fajdalmaim voltak, epidural segített de utána az oxi emelésére kétszer is leesett s baba szivhangja.
Így végül 2015. Júl. 20, 2:34kor császármetszéssel megszületett Esmeinnel közös fiunk, Nagy Kevin Lewis, 3510grammal, -
7
addikt
válasz
Luck Dragon #16 üzenetére
Facebook szerint nincs gond, csak nagyon elfoglaltak.
-
-
Eastman
addikt
Remélem, hogy Tildy jól van és a baba is.
(Ennyi időt még nem hiányzott a PH!-ról.) -
hengerPHanda
tag
Nekem akkor szerencsem volt, nem tudom, hogy miert.
Bar a szulessel kapcsolatban szinte mindent kizartak. Nem szulhetek vagy vajudhatok vizben, plusz az egesz ido alatt monitorra leszunk kotvea babaval.Szerintem en meg fel sem fogtam, majd en is valoszinuleg betojok majd, ha itt lesz az ido
Mindenkepp irj, ha majd lesz idod
Sok sikert!
-
tildy
nagyúr
válasz
hengerPHanda #12 üzenetére
Ez erdekes. Fura, hogy itt 3 hettel elobb akartam, ezzela 1.5majd 2 hettel is mar majdnem orulhetek, mint majom.... 11-re kell mennem, es komolyan mondom en ennyire meg sose paraztam.
-
hengerPHanda
tag
Konnyu szulest, remelem minden rendben lesz/volt
Mi Northampton-ben lakunk, elegge a szelen, szep kornyek, de nyilvan a baratok hianyoznak Buckinhgam-bol.
Nekunk szerencsere csak egy hettel hoztok elobbre a szulest, az eredeti datum augusztus 8-a lett volna. Milyen kicsi a vilag
-
tildy
nagyúr
válasz
hengerPHanda #10 üzenetére
Maradunk Newhamen belul, viszont kozelebb koltozunk az Excel Exhibition Centre-hez, ott lesz par even belul egy crossrail allomas is.
Itt mar a 36. vegen, 37. het elejen akartak, lebeszeltem oket rola. Nagyon paraznak a halvaszuletestol. Oszinten megvallva en is egeszseges babat akarok, de en meg az inditastol parazok, ugyanis ez nem csaszaros inditas, nem am.
Drukkolok neked is. ( Jul 29-re voltam alapbol kiirva, aug 1 tokeletes lett volna nekem szulesi datumnak
)
-
hengerPHanda
tag
Gratulalok
Konnyu szulest
Szinten terhessegi cukorbetegseggel egy hettel hamarabb lettem kiirta. Nekunk augusztus 1-en inditjak be a szulest.
Merre koltoztok, ha nem vagyok indiszkret?
-
Viszlát
addikt
Látom magam előtt Lalát amikor először fogja kezében a lurkót: "Ez nem számítógép!"
Sok szerencsét mindenhez, csak ügyesen, szorítok.
-
-
tildy
nagyúr
Probalkozunk
Most csutortokon megkapjuk a kulcsokat, elsore ugy volt, hogy szombaton Esmein intezi a koltozest, de ha csuszas van, csak nem akarna mar kihagyni az elso gyerek szuleteset
Szoval a koltozes raer, a gyerek nem annyira
Az a szerencse, hogy tud majd otthonrol dolgozni 2 hetet, plusz meg azon kivul ket het szabi, szoval 1 honapig juhuuuuu -
-
7
addikt
Izgalmasnak tunik az elkovetkezo par hetetek (foleg a Facebookon irt reszletekkel), remelem sikerul ugy osszehangolni, ahogy tervezitek.
-
tildy
nagyúr
Köszi mindannyiotoknak, kicsit már izgulunk. Főleg, hogy rá pár napra költözés is.
-
Gratula! Jó egészséged a picurnak is meg neked is
-
Bazsesz
őstag
Gratulálok, és így előre is kitartást. A lényeg, hogy egészséges legyen
-
Dany007
veterán
No, hát az szép!
Akkor már nincs sok hátra!
Kitartást, és várjuk a fejleményeket! : ))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest