Hirdetés

HTC One X – agresszív memóriakezelővel

Hirdetés

Az XDA Developers állítása szerint a Sense 4.0 kezelőfelület nem csak az Android 4.0 Ice Cream Sandwich platform látványvilágát, hanem a memóriakezelését is jelentősen átalakítja, mely esetenként a háttérben futó alkalmazások túlságosan is agresszív leállításához vezethet. Az Engadget megkeresésére a HTC megerősítette, hogy a One X készülék fedélzetén valóban saját fejlesztésű memóriamenedzser teljesít szolgálatot, mely az optimális futási sebesség és üzemidő érdekében folyamatosan monitorozza a háttérben futó szolgáltatásokat. Az Engadget szerint részben ennek köszönhető a készülék hosszú üzemideje is, ráadásul az esetek többségében abszolút nem zavaró az iOS és Windows Phone készülékeknél amúgy is megszokott multitasking és memóriakezelési megoldás.

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

 • HTC One V - legenda csak egy one

  A korábbi Legend formatervére építkezik a HTC új készüléktriójának legolcsóbb tagja, amely így sem egy filléres termék. Viszont egyedi.

 • HTC One S - acéloS

  Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.

 • HTC One X - egy telefon mind felett

  A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.

 • Sense 4.0 bemutató

  A One szériában debütált a HTC saját felhasználói felületének legújabb verziója; az Andriod 4.0-ra épülő új Sense ergonomikusabb, letisztultabb és okosabb lett.

Hirdetés