HTC One S – darabokra szedve

A DirectFix jóvoltából immáron a HTC One S belső titkai is leleplezésre kerültek, hiszen szó szerint leplezetlenül pózolt a kamerák előtt. Az oldal által publikált videó a garancia elvesztése vagy lejárta után remek segítség lehet a kisebb-nagyobb szerelőmunkálatok elvégzésében, melyhez semmi más nem kell, mint egy biztos kéz, egy Torx T5 és egy precíziós Philips csavarhúzó és esetenként egy hajszárító vagy hőpisztoly. Az aprólékos szétszedési útmutató elsődleges célja persze maga a modern telefonok „anatómiájának” megismerése, hiszen bármilyen belső beavatkozás a garancia azonnali elvesztésével jár. A 130,965x7,8 milliméteres és 119,5 grammos HTC One S 4,3 hüvelykes, 540x960 képpontos érintőkijelzőt, 8 megapixeles kamerát, GPS, WLAN és Bluetooth 4.0 modult, 1,5 GHz-es kétmagos Qualcomm S4 processzort, 1 GB RAM-ot, 16 GB belső tárhelyet és 1650 mAh kapacitású akkumulátort kapott, melyeket az alábbi kisfilm közelebbről is bemutat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC One X – agresszív memóriakezelővel

    A tajvani gyártó csúcskészüléke hosszú üzemideje a háttérben futó alkalmazások monitorozásának és agresszív leállításának köszönhető.

  • HTC One X – távvezérelhető kamerával

    A tajvani gyártó csúcsmodelljének kamerája tetszőleges Bluetooth headset segítségével fotózásra bírható.

  • HTC One V - legenda csak egy one

    A korábbi Legend formatervére építkezik a HTC új készüléktriójának legolcsóbb tagja, amely így sem egy filléres termék. Viszont egyedi.

  • HTC One S - acéloS

    Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.

Hirdetés