Komoly bővülésre számíthat a HTC

Hirdetés

Korábbi beszámolók szerint a HTC az Ultrapixel kamerák gyártási nehézségei és más belső komponensek ellátási zavarai miatt volt kénytelen elhalasztani számos régióban a One premierjét, mely komoly veszteségeket okozott a tajvani cég számára. A legfrissebb információk szerint a fenti akadályok végül elhárultak, vagyis a készülékek sorozatgyártását most már semmi sem akadályozza. A J.P. Morgan Securities várakozásai szerint a HTC áprilisban 1,2, májusban pedig több mint 2 millió One modell leszállítására lesz képes, mely révén a tragikus előző negyedévhez képest a bevételek akár 50 százalékkal is megemelkedhetnek. A HTC One ezidáig nagyjából 300 000 példányban találhatott gazdára, mely egyértelműen a gyártási nehézségekkel indokolható, hiszen kereslet bőven lenne a karcsú fémes csúcsmodell iránt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC One 802w – két SIM és microSD foglalat

    Kínában bővíthető memóriával és két SIM-foglalattal dobja piacra a tajvani gyártó az idei csúcsmodelljét.

  • Nem szervizbarát a HTC One

    Az iFixit csapata szerint a tajvani gyártó csúcsmodelljét a belső komponensek sérülése nélkül szinte lehetetlen szétszedni.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

  • Mobilarena TV: HTC One

    A mai Mobilarena TV-ben a sokak által várt HTC One fog pózolni, mely a tajvani gyártó idei csúcsgépe lesz.

Hirdetés