Érkezik a HTC fejlesztői kiadása

A tajvani gyártó a múlt hónapban jelentette be, hogy kártyafüggetlen változatban és nyílt rendszertöltő rutinnal (boot loader) is piacra kerül a HTC One, mely kifejezetten a fejlesztők munkáját hivatott segíteni. A készülék kizárólag 64 GB belső memóriával szerelt változatban lesz elérhető az Egyesült Államokban, méghozzá nettó 649 dolláros, vagyis nettó 151 000 forintos áron. A HTC One speciális kiadása április 19-étől lesz kapható az AT&T Wireless üzleteiben, a HTC pedig mától fogadja az előrendeléseket. Az Android 4.1.2 Jelly Bean alapokon nyugvó, 137,4 x 68,2 x 9,3 milliméteres és 143 grammos készülék 4,7 hüvelykes, 1080 x 1920 képpontos Super LCD3 megjelenítőt, f/2.0 fényerejű optikát és 1/3 hüvelykes, 4 megapixeles Ultrapixel fő és 2,1 megapixeles előlapi kamerát, 4G LTE és HSPA+ hálózati támogatást, GPS, WLAN, Bluetooth 4.0 és NFC modult, távirányítóként használható infravörös portot, RDS FM rádiót, 1,7 GHz-es négymagos Qualcomm Snapdragon 600 processzort, Adreno 320 grafikus gyorsítót, 2 GB RAM-ot és fixen beépített 2300 mAh kapacitású akkumulátort kapott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC One 802w – két SIM és microSD foglalat

    Kínában bővíthető memóriával és két SIM-foglalattal dobja piacra a tajvani gyártó az idei csúcsmodelljét.

  • Nem szervizbarát a HTC One

    Az iFixit csapata szerint a tajvani gyártó csúcsmodelljét a belső komponensek sérülése nélkül szinte lehetetlen szétszedni.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

  • Mobilarena TV: HTC One

    A mai Mobilarena TV-ben a sokak által várt HTC One fog pózolni, mely a tajvani gyártó idei csúcsgépe lesz.

Hirdetés