2018. december 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Hivatalos videón az új kétkijelzős okostelefon

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: NeoWin

Nem a következő YotaPhone, hanem az Oukitel U6 a főszereplő azon a klipen, amely körbejárja a fémkeretes, két kijelzős masinát, amelynek hátlapjára e-ink panel került.

A YotaPhone valami merőben mást hozott el a mobilpiacra, a YotaPhone 2 pedig tökéletesítette a két kijelzős okostelefon koncepcióját, amelynek az előnye abban rejlett, hogy a hátlapi e-ink megjelenítő a telep minimális fogyasztásával tudta kijelezni az időt, az időjárást, az értesítéseket, vagy amit akartunk, hiszen a panel csak képfrissítéskor használja a telepet. Az Oukitel is ezt az előnyt kívánja kihasználni a pár napja leleplezett, azonban még bőven a piacra kerülés előtt álló U6 okostelefonnal.

Egyelőre annyit árult el a gyártó a mobilról, hogy az előlapjára öthüvelykes, 720 x 1280 pixeles megjelenítő, a hátlapjára pedig 540 x 960 pixeles e-ink panel kerül, 4,7 hüvelykes képátlóval. Az egyelőre még nem egyértelmű, hogy melyik SoC hajtja majd a piacra szánt változatot, és a gyártás is csak augusztusban kezdődik, a NeoWin ugyanakkor megemlítette már a tízmagos MediaTek Helio X20-at (MT6797) az egyik lehetséges befutóként.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.