Két kijelzővel érkezik az Umi Zero 2

A mai napig kuriózum a Yotaphone sorozat, az előlapi, hagyományos kijelző mellett ugyanis a hátlapra is került egy megjelenítő, méghozzá e-ink technológiával, melynek az előnye az, hogy csak (a lassú) képfrissítés idején fogyaszt, a monokróm, háttérvilágítás nélkül megjelenített, álló tartalom nem meríti az akkumulátort.

Az Umi Zero 2 is hátlapi e-ink kijelzőt kaphat
Az Umi Zero 2 is hátlapi e-ink kijelzőt kaphat [+]

Úgy tűnik, hogy az Umi Zero 2 is ilyen hátlapi megjelenítővel érkezik, a gyártó ugyanis létrehozta a készülék Facebook oldalát, és a fenti két képet közzé is tette rajta. Az előlapon alighanem egy hagyományos, színes megjelenítő fogja a tartalmakat felvillantani, a fekete-fehér képek és feliratok a hátlapon pedig ezúttal is e-ink technológiára utalnak.

Szeptember 1-jén mutatkozhat be az Umi Zero 2
Szeptember 1-jén mutatkozhat be az Umi Zero 2

Akar még pár dolog, ami leolvasható a közzétett renderekről. Az egyik ilyen az 1/9 felirat, ami alapján szeptember 1-jei premierre lehet számítani. Szintén megállapítható, hogy a készülék fémkeretes házat kaphat, a multimédiás hangszóró pedig alulra kerülhet. Mivel az előlapon az androidos kezelőgombok a kijelző aljától foglalnak helyet, mégis akad egy gomb alattuk, az alighanem a biometrikus azonosítás szerepkörét fogja betölteni, értsd az Umi Zero 2 is ujjlenyomat-olvasóval érkezhet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • UMi

Azóta történt

Előzmények

  • YotaPhone 2 - nagy orosz forradalom

    Teljesen egyedi és roppant ötletes volt az előző Yotaphone is, de akadtak bőven hibái. A második generáció rengeteget javult, de még mindig nem tökéletes.

  • UMi Zero - Zorro álarca

    A kínaiak üdvöskéje kellemes felhozatallal támad, ám az 5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőt és a nyolcmagos processzort az akkumulátor nem bírja annyira.

  • UMi X3 - umiverzum

    Kínából érkezett, papíron meglepően sokat tud, többféle módon is be lehet szerezni, de messze nem hibátlan. Egy a sok közül, de a paletta felső részéről kiválasztva.

Hirdetés