2019. március 24., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Egyre több jel utal az európai Galaxy Note5-re

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A Samsung mégis meggondolja magát? Ezt még nem lehet tudni, de most saját weboldalukon tüntették fel a zászlóshajójuk EU-s változatának SAR értékét.

Hirdetés

A Samsung csúcsphabletjének, a Galaxy Note5-nek egyre több kálváriája van. Az első mellbevágó hír az volt, hogy a dél-koreaiak idén nem tervezik piacra dobni a készüléket európában, most pedig arról hallani sokat, hogy az S-Pen működése, illetve magának a járatnak a kivitelezése sem az igazi. Egyik sem vet jó fényt a cégre, ám egyre inkább úgy tűnik, hogy az öreg kontinens ignorálásával esett csorbát hamar kiküszöbölikhetik. Korábban már az FCC és a Bluetooth.org weboldalon is felbukkant az SM-N920F modellnév, ami szinte bizonnyal a Note5 európai variánsát takarja, most pedig a Samsung saját lapján lehet utalásokat találni a mobilra.


[+]

A dél-koreaiak ugyanis feltüntették az SM-N920F SAR (Specific Absorption Rate) értékét, ami a fajlagos energiaelnyelést jelenti, röviden és tömören ez azt mutatja meg, hogy az emberi szervezet mennyi rádiófrekvenciás energiát nyel el. Nem meglepő módon az adat tökéletesen megegyezik a már piacon lévő variánsnál írtakkal. Hogy aztán ezzel csak készül a Samsung a jövő évre, amikor végre hivatalosan is megvásárolható lesz az Atlanti-óceán innenső oldalán is a kütyü, vagy tényleg már ebben az esztendőben megvásárolható lesz, arról még hivatalosan senki sem nyilatkozott.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.