Védőüvege árulkodhat a Note9 képernyőarányáról

Az év második felében a Galaxy Note9 arathatja le a babérokat a Samsung mobilos berkein belül, és a tippek szerint az S Pennel szerelt phabletről augusztus 9-én hull majd le a lepel. A feltételes mód azért szükségeltetik, mert a Samsung egyelőre nem ismeri el a készülék érkezését, ez persze nem állíthatja meg a pletykák hadát, a 4000 mAh-s telepről szóló értesüléseket beleértve.

Az IceUniverse Twitter-csatorna hozzájutott a Note9 állítólagos képernyővő üvegéhez, vagy inkább egy külön megvásárolható védőüveghez, és ez alapján úgy tűnik, sikerülhet a Note8 káváiból némileg faragni, és ehhez nem szükségeltetik notch. A Note9 6,38"-esre növelheti képátlóját, az apró dizájnkorrekció miatt a PhoneArena mégis úgy számolja: bár az idei jövevény némileg szélesebb lesz a tavalyinál, annál valamivel alacsonyabb, ami az egykezes használatot teheti könnyebbé. Egyszerűvé ekkora méretben persze aligha, de azért is van ott az S Pen, hogy azzal a felhasználó kényelmesebben navigáljon.

A Note9 előlapjának várható változásai a PhoneArena kalkulációi szerint
A Note9 előlapjának várható változásai a PhoneArena kalkulációi szerint (forrás: PhoneArena) [+]

A SamsungMobile.News csatorna egyébként úgy tudja, az év második felében fut majd be a Galaxy Tab S4 és a Gear S4, viszont aligha a Note9 önálló eseményén. Sokkal valószínűbb az iskolakezdéssel egybekötött start a berlini IFA kiállításon, amely augusztus 31-e és szeptember 5-e között nyitja meg a kapuit.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés