Hétvégi játékajánló

A gyártók mellett a szoftverfejlesztők is teljes gőzzel készültek a karácsonyi szezonra, rengeteg új játék és alkalmazás látott napvilágot az elmúlt hetek során. A tél két legjobban várt akciójátéka, a GTA: Vice City és a Modern Combat 4: Zero Hour is a napokban került fel az alkalmazásboltokba, melyek mellett két kevésbé híres, ám annál szórakoztatóbb programmal is készültünk mára. Csapjunk is bele!

A világ egyik leghíresebb FPS-játéka a napokban androidos és iOS-alapú készülékekre is elérhetővé vált. A készítők konzolszintű grafikát és hanghatásokat ígérnek, ami kissé talán túlzásnak tűnik, ám azt be kell látni, hogy a Gameloft által összerakott program igen látványosra sikeredett, nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a Modern Combat 4: Zero Hour napjaink legszebb mobiljátékai közé tartozik. Az egyszemélyes kampány mellett többjátékos móddal is rendelkező szoftver futtatásához nem árt egy erősebb hardverrel szerelt masina. Androidos körökben legalább 2.3-as, iOS alatt 4.3-as rendszerverzióval kell rendelkeznünk, a játék mindkét platformon 1514 forintba kerül. Android alatt ezen a hivatkozáson lehet elérni az appot, iOS esetén ez a link a nyerő.

A Rockstar Games számára sem újdonság a mobilos alkalmazások fejlesztése, a nagynevű fejlesztőcsapat már kettő, eredetileg PC-n és konzolon elérhető játékot adott ki Android és iOS alapú készülékekre. A Max Payne és a GTA III után megérkezett a várva várt GTA: Vice City, mely a 80-as évekbe repíti a virtuálisan gengszterkedni vágyókat. Felturbózott grafika, új effektek, érintőképernyőre optimalizált vezérlés és klasszikus hangulat várja a vásárlókat, a telepítéshez másfél GB hely szükséges. A program iOS és Android platformra is elérhető, előbbi esetben 4.3-as rendszerverzió szükséges (letöltési link itt), utóbbinál 2.3 az alsó korlát (ezen a hivatkozáson lehet megvásárolni).

A Windows Phone és iOS rendszerrel szerelt eszközök tulajdonosai számára már egy jó ideje elérhető az idei év egyik leghangulatosabb játéka, a Contre Jour végre megérkezett Android alá is. A 431 forintba kerülő szürreális ügyességi játék ezen a linken szerezhető be.

A negyedik versenyző szintén egy akciójáték, mely a Glu Mobile boszorkánykonyhájából került ki. A Contract Killer Zombies 2 egy harmadik személyű akciójáték, melynek során egy Lara Croft hasonmást testesítünk meg, a cél levadászni az életünkre törő zombikat. A remek grafikával rendelkező TPS Android és iOS alatt is ingyenes, ám a játékban valódi pénzt is elköltetünk különféle fegyverekre és fejlesztésekre. Az Apple gyártmányú készülékkel rendelkezők itt tudják letölteni a programot, a zöld robotos rendszert előnyben részesítők erre találják a szoftvert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés