Alkalmazásbemutató: Karácsonyi kollekció a BlindLogic-tól

Hirdetés

A karácsonyi szezon közeledtével néhány alkalmazásfejlesztő az ünnepeknek megfelelő grafikával látja el a játékait, a legjobb példa erre talán az Angry Birds Seasons. A magyarországi illetőségű BlindLogic is hasonlóan cselekedett, a Hexxagont fémjelző csapat három alkalmazást öltöztetett karácsonyi köntösbe. A játékok mindegyike ingyenes, a futtatáshoz egy androidos készülékre van szükség, amely a Google által karban tartott rendszer legalább 2.1-es verziójával van telepítve.

Az első versenyző a Fruits & Fun Xmas, amely leginkább a Bejeweled névre hallgató sikerjátékra hasonlít. Drágakövek helyett most viszont legalább három egyforma gyümölcsöket kell egymás mellé csoportosítani, négynél több esetén robbanó gyümölcs a jutalom. Három játékmód, két nehézségi fokozat, Facebook-, MySpace- és Twitter-integráció várja a stílus rajongóit, mindez az ünnepeknek megfelelő grafikával tálalva. A letöltésért katt erre a hivatkozásra.

Az előző apphoz nagyon hasonló a Jewels? Fruits! Xmas, melyben a cél szintén az egyforma gyümölcsök egymás mellé pakolása. A legfőbb eltérés a pálya méretéből adódik, a Fruits & Fun Xmas 6x6 gyümölccsel operál, a Jewels? Fruits! Xmas 8x8-ra emeli a tétet, emellett a játékmódban is van eltérés. A játék beszerzéséhez ez a link a nyerő.

A harmadik a Fruit Swipe! Xmas, melyben szintén a gyümölcsöké a főszerep, a cél minél több egyforma gyümölcs kijelölése az ujjunk felemelése nélkül. A két eltérő játékmód a lépéseink számát (Arcade mód) és a rendelkezésre állási időt (Time mód) limitálja, legalább öt gyümölcs eliminálásáért bónuszpontok járnak. A szoftvert lerántani a Play Áruház megfelelő aloldalán lehet.

Előzmények

Hirdetés