Facebook Poke – böködés iOS-re

Hirdetés

A Facebook Messenger és Camera után elkészült a népszerű közösségi oldal következő alkalmazása, mely a 2004-óra elérhető Poke, vagyis böködés szolgáltatást ülteti át a mobil eszközök világába. Az iOS-alapú készülékekre szánt alkalmazás segítségével 1, 3, 5 vagy 10 másodpercig látható képek, rajzok vagy videók küldhetők át az ismerősöknek, melyek az időkorlát lejárta után végleg törlésre kerülnek. A csatolt üzenetekről a böngészőkből elérhető felület is értesítést küld, ám azok megnyitása kizárólag a mobil alkalmazás segítségével lehetséges, melyhez a címzettnek csupán a megjelenítőn kell tartani az ujját. Az elküldött képekről képernyőmentések készítése sem lehetséges, mivel ennek megkísérlésekor a kliensszoftver azonnal törli az üzentet, illetve a feladót is értesíti az ez irányú próbálkozásról. A Facebook Poke iOS-alapú készülékekre szánt változata kizárólag az Apple App Store online piactérről tölthető le az alábbi linken.

Azóta történt

  • HTC First – Facebook mobil?

    Sajtóképen is látható a tajvani gyártó és a világ legnépszerűbb közösségi oldala által holnap leleplezésre kerülő új okostelefon.

  • Újabb képen a HTC Home

    A Facebook ma estére időzített bejelentése előtt már a közösségi oldal elérésére kiélezett készülék kezelőfelülete is kiszivárgott.

Előzmények

Hirdetés