Hasznos funkciókat kapott a Mi Band 3

A Xiaomi két új funkcióval is frissítette a május végén bemutatott Mi Band 3 szoftverét. Az egyik akkor igazán hasznos, ha véletlenül sem szeretnénk lemaradni a labdarúgó világbajnokság egyetlen mérkőzéséről sem, noha már a negyeddöntőknél tartunk. Mindenesetre az alkalmazásban beállíthatjuk, hogy jelezzen a következő meccs előtt, az óra pedig készséggel rezeg, hogy ideje a televízió elé fáradni.


[+]

A Mi Fit alkalmazás frissítésével elérhető másik funkció lényegesen univerzálisabb érvényű. Az Androidos készülékek esetében most már lehetőségünk lesz a telefont az órán keresztül elnémítani. Az óra kapacitív érintőgombját három másodpercig nyomva tartva elhallgattatható a készülék, illetve néma profilba utasítható, ha mondjuk ezt egy előadás előtt elmulasztottuk volna megtenni, a készülék viszont már rég a táska mélyén pihen. Mindkét lehetőség használatba vételéhez a Mi Fit appot szükséges a legfrissebb verzióra frissíteni.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Xiaomi Hey+

    A Hey+ tulajdonképpen a Xiaomi Mi Band 3 kissé feljavított verziója nagyobb megjelenítővel és felbontással.

  • Xiaomi Mi Band 3 - nem késünk el a strandról

    A Xiaomi Mi Band széria az első modell óta sikeres, teljes joggal. A belépő szintű aktivitásmérők között továbbra is remek konstrukciót és minőséget képviselnek, nem kivétel a legújabb Mi Band 3 sem.

  • Xiaomi Mi Band 4 - úszómester

    A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.

  • Frissítés érkezik a Mi Band 3 és 4 aktivitáskövetőkre

    A legújabb funkciót egyelőre kizárólag az indiai felhasználók élvezhetik, az iOS júzerek pedig az Apple ID integrációnak örülhetnek, de a Mi Band 5-re sem kell sokat várni.

Előzmények

  • Odapakol a Xiaomi Mi 8 és a Mi 8 SE

    A nyolcadik évfordulós, grandiózus eseményen a jubiláló, szenzorszigetes csúcskészülék mellett befutott egy középkategóriás ajánlat, a Mi Band 3 és a MIUI 10 is.

Hirdetés