Hirdetés

2018. december 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

Hasznos funkciókat kapott a Mi Band 3

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: ITHome

A legújabb frissítés nem feledkezik meg a labdarúgó világbajnokságról sem, de akad még újdonság.

Hirdetés

A Xiaomi két új funkcióval is frissítette a május végén bemutatott Mi Band 3 szoftverét. Az egyik akkor igazán hasznos, ha véletlenül sem szeretnénk lemaradni a labdarúgó világbajnokság egyetlen mérkőzéséről sem, noha már a negyeddöntőknél tartunk. Mindenesetre az alkalmazásban beállíthatjuk, hogy jelezzen a következő meccs előtt, az óra pedig készséggel rezeg, hogy ideje a televízió elé fáradni.


[+]

A Mi Fit alkalmazás frissítésével elérhető másik funkció lényegesen univerzálisabb érvényű. Az Androidos készülékek esetében most már lehetőségünk lesz a telefont az órán keresztül elnémítani. Az óra kapacitív érintőgombját három másodpercig nyomva tartva elhallgattatható a készülék, illetve néma profilba utasítható, ha mondjuk ezt egy előadás előtt elmulasztottuk volna megtenni, a készülék viszont már rég a táska mélyén pihen. Mindkét lehetőség használatba vételéhez a Mi Fit appot szükséges a legfrissebb verzióra frissíteni.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

  • Odapakol a Xiaomi Mi 8 és a Mi 8 SE

    A nyolcadik évfordulós, grandiózus eseményen a jubiláló, szenzorszigetes csúcskészülék mellett befutott egy középkategóriás ajánlat, a Mi Band 3 és a MIUI 10 is.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.