Hirdetés

Frissítés érkezik a Mi Band 3 és 4 aktivitáskövetőkre

A legújabb funkciót egyelőre kizárólag az indiai felhasználók élvezhetik, az iOS júzerek pedig az Apple ID integrációnak örülhetnek, de a Mi Band 5-re sem kell sokat várni.

A Xiaomi Mi Band 3 és Mi Band 4 új szoftververziót kapnak, amelyek a szokásos hibajavításokon és teljesítmény optimalizáláson kívül egyes régiókban új funkciókat is jelent. Az indiai készülékekkel most már fel lehet oldani a számítógép zárolását, amennyiben azon Windows 10 fut. Ezt harmadik féltől származó appal eddig is meg lehetett tenni, de Indiában már integrálták a Mi Band szoftverébe.

Xiaomi Mi Band 3 és 4
Xiaomi Mi Band 3 és 4 [+]

A frissítés hatékonyabbá teszi a lépésszámlálást is a nem valódi mozdulatok hatékonyabb szűrésével. A Mi Fit alkalmazást frissítve a készülékeken is automatikusan elérhetővé válnak az új szoftververziók, ahogy az Apple ID-vel való bejelentkezés lehetősége is. Ehhez a Mi Fit 4.0.17-es verziójára lesz szükség; elsőként az applikációt kell frissíteni.

A terméktámogatás alapvetően fontos, főleg akkor, ha a gyártó által leszállított hordható okoseszközök száma meghaladja a 100 milliót. Az IDC számításai szerint a Xiaomi 2014 és 2019 között összesen ennyi hordható kütyüt szórt szét világszinten, mostanra pedig a világ második legnagyobb smart band gyártójává avanzsált. A piacot értelemszerűen az Apple vezeti, a második helyre viszont a Xiaomi lépett 12,4%-os részesedéssel, amivel a Samsungot és a FitBitet is előzi. Feltesszük, a Mi Band 5 is hasonló népszerűségnek örvend majd, a bemutató akár már pénteken esedékes lehet.

Előzmények

  • Frissítés érkezik a Mi Band 4-re

    A Xiaomi aktivitáskövetője új funkciókat kap, illetve a meglévők korrekciója is elkészült.

  • Xiaomi Mi Band 4 - úszómester

    A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.

  • Xiaomi Mi Band 3 - nem késünk el a strandról

    A Xiaomi Mi Band széria az első modell óta sikeres, teljes joggal. A belépő szintű aktivitásmérők között továbbra is remek konstrukciót és minőséget képviselnek, nem kivétel a legújabb Mi Band 3 sem.

  • Hasznos funkciókat kapott a Mi Band 3

    A legújabb frissítés nem feledkezik meg a labdarúgó világbajnokságról sem, de akad még újdonság.

Hirdetés