Hirdetés

2018. december 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

Bemutatkozott a Xiaomi Hey+

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GizChina

A Hey+ tulajdonképpen a Xiaomi Mi Band 3 kissé feljavított verziója nagyobb megjelenítővel és felbontással.

Hirdetés

A Xiaomi népszerű okoskarkötőjének harmadik generációja a Mi 8-cal mutatkozott be nemrég, de máris eszközöltek egy kisebb ráncfelvarrást, meg egy keresztelőt. Az új eszköz Xiaomi Hey+ néven mutatkozott be, majdnem megegyező specifikációval. A Mi Band 3-hoz képest valamivel nagyobb és jobb felbontású megjelenítőn kívül nem sok különbség akad a két eszköz között.

A Hey+ 0,95 hüvelykes, 240 x 240 pixel felbontású AMOLED panelt kapott, amin egyszerre maximum tíz hívásértesítés és ugyanennyi, maximum 300 karakteres üzenet jelenhet meg. Az akkumulátor ugyanúgy 120 mAh, az üzemidő viszont valamivel kevesebb, papíron 18 nap, míg a Mi Band 3 20 napot bír ki. Az NFC és energiahatékony 4.2-es Bluetooth itt is adott, van folyamatos pulzusmérés, alvásmonitorozás és aktivitáskövetés. A szeptembertől megvásárolható kütyüt 43 dolláron listázza a YouPin, ami körülbelül 11 ezer forint.

Hirdetés

Azóta történt

  • Xiaomi Mi Band 3 - nem késünk el a strandról

    A Xiaomi Mi Band széria az első modell óta sikeres, teljes joggal. A belépő szintű aktivitásmérők között továbbra is remek konstrukciót és minőséget képviselnek, nem kivétel a legújabb Mi Band 3 sem.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.