Fényképeken a Mate 20. Vagy a Mate 20 Pro

A Huawei Mate 20 eddig egyszer tűnt fel, méghozzá az IFA-n, de csak hátulról. Az előlap elvileg méretes lesz, a Mate 20 esetében 1080 x 2244 pixel felbontással, míg a Pro 1440 x 3120 QHD+ felbontású AMOLED panellel várható. A készülék elejét eddig viszont csak renderképeken láttuk, de a Roland Quandt által megosztott képen látható telefon nagyon hasonlít a BGR rendereire.

Azt viszont kivételesen Quandt sem tudja, hogy ez most melyik modell. Az eszközt fogó kéz arányai alapján tippre a Mate 20 Pro lesz, legalábbis a készülék magasságából és feltételezhető méreteiből kifolyólag. Az előlapi üveg erőteljesen íveltnek látszik, a szenzorsziget pedig viszonylag nagynak, úgyhogy jó eséllyel pakoltak oda 3D arcazonosításhoz szükséges szenzorokat is. Október 16-án kiderül.

Azóta történt

  • A Mate 20 Prónak bealkonyodik

    Roppant látványos lehet a csúcsmasina alkony fantázianevű színváltozata, ami mellett a szürke és fekete variáció is lebukhatott. Érkezhet a Freebuds 2 Bluetooth füles, mobilról tölthető tokkal.

  • Erőset gurított Geekbenchben a Mate 20 Pro

    Papíron roppant ígéretes a 7 nm-es Kirin 980 SoC, a TENAA listázása pedig 8/512 GB-os Mate 20-at, Mate 20 Prót és Porsche Design Mate 20-at is előrevetít.

  • Jól mutat a Mate 20 apró bevágása

    A friss renderképek mellett az árazás első tippjei is megérkeztek. Lehet váltani a svájci frankot, nem lesz olcsó a Kirin 980-nal szerelt széria.

  • Három Mate 20 modell jön 16-án

    A Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro mellett érkezik a Mate 20X is, ami az előzetes alapján a játékélményre fókuszál.

Előzmények

Hirdetés