Az LG G2 is kap mályvacukrot?

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt bukkantak szemfülesek olyan bizonyítékra, ami az LG tavalyi és az idei csúcsmodelljének frissítéséről árulkodik. A dél-koreai gyártó ugyanis saját terméktámogatási weboldalán biztosít lehetőséget arra, hogy a G3 és G4 esetén operációs rendszernek az Android 6.0-t válasszuk, más kérdés persze, hogy a lap még nem töltődik be. Az igazán jó hír viszont csak most következik, hiszen a még mindig nagyon jó ajánlatnak számító, de már két éves zászlóshajó, a G2 is megkaphatja a Marshmallow frissítést.


[+]

A Geekbench szintetikus tesztet ugyanis egy olyan G2-n futtatták le, melyen már az Android 6.0 szoftver teljesített szolgálatot. Mielőtt azonban a székekből felugorva ujjongna mindenki, érdemes hozzátenni, hogy nem lehetetlen azért ezeket a benchmark programokat átverni, szóval a hivatalos megjelenésig semmit sem szabad készpénznek venni. A csomag mindenesetre elférne a G2-n is, hiszen a négymagos processzorral ellátott Snapdragon 800 chipset, a 2 GB RAM és az 5,2 hüvelykes Full HD kijelző kiváló hardveralap lenne a rendszerhez, nem beszélve arról, hogy az LG sem a G3-ra, sem a G2-re nem adta ki az Android 5.1-et.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Hamarosan jön a Marshmallow a G3-ra és a G4-re?

    Az LG tavalyi és idei csúcsmodellje hamarosan megkaphatja az Android 6.0 frissítést, legalábbis egy kiszivárgott dokumentum erre enged következtetni.

  • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

    A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

  • LG G2 - tapogatnivaló hátsó

    Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.

Hirdetés