Hamarosan érkezhet a OnePlus Nord N200 5G

Ha az elődje 50-60 ezer forintos nyitóárát tudja hozni, és rövid időn belül elérhetővé válik, komoly érdeklődés övezheti a közelgő OnePlus modellt.

Pete Lau, a OnePlus igazgatója korában jelezte, hogy nincs már messze a Nord N100 utódja, és mivel megnevezte, hogy a OnePlus Nord N200 5G lesz a folytatás, így biztosak lehetünk abban, hogy egy 5G-s rendszerchip fog bele kerülni, ami az előd 55 ezer forintos nyitóárát ismerve biztató lehet. A készülék a kiszivárgott specifikációk alapján 6,5 hüvelykes IPS kijelzőt kap 90 Hz-en, felbontása pedig Full HD-ra bővülhet a korábbi 720p-ről.

Íme, a várható specifikációkÍme, a várható specifikációk Íme, a várható specifikációk [+]

Ami az SoC-t illeti, a jelenlegi hírek Snapdragon 480-ról szólnak, ehhez vélhetően 4 GB RAM és 64 GB-os belső tároló fog tartozni. 13 megapixeles főkamera juthat a hátuljára f/2,2-es apertúrával, ezen kívül csak 2 megapixeles makrókamera és szintén 2 megapixeles mélységszenzor kerülhet rá. Az előlapi kamera 16 megapixeles lehet, f/2,05-ös apertúrával. Az akkumulátor 5000 mAh kapacitású marad, és a 18W-os gyorstöltés is minden bizonnyal adott lesz. Nem marad ki az NFC, és a 3,5 milliméteres jack csatlakozó sem kerül le az eszközről.


[+]

Fotót is láthatunk a termékről, ami alapján nagy design-váltásra nem kell számítani, viszont az ujjlenyomat-olvasó a hátlapról átkerülhet a keret jobb oldalára. A készülék dimenziói 163,1 x 74,9 x 8,3 milliméteresnek várhatók, a tömege 189 gramm lehet.

Azóta történt

Előzmények

  • Gamer kiegészítővel várható a OnePlus 9R 5G

    A gyártó egyre intenzívebb kampányt folytat a 23-i bemutató előtt, a OnePlus Watch is kiszivárgott.

  • OnePlus 8T – fazonigazítás

    A OnePlus 8T az alapmodell bővített funkcionalitású kiadása, ahogy mindig. Jobb (és sík) kijelző, gyorsabb töltés, gyorsabb belső tárhely, Android 11, de a teljesen használhatatlan makró kamera most komolyan, minek?

Hirdetés