Hamarosan debütál Kínában a HTC legvékonyabb készüléke

Ugyan a HTC nem arról híres, hogy a karcsúsítási versenyben az élen járna, mégis a legtöbb készüléke 8 milliméternél vékonyabb készülékházzal rendelkezik, jó példa erre a One E9+ a maga 7,54 milliméteres dimenziójával. Most azonban Kínában bukkant fel egy WF5w kódnéven emlegetett masina, ami az egyik telekommunikációs hivatal jóváhagyását kapta meg. A 158,7 x 79,7 x 7,49 milliméteres és 152 grammos eszköz a tajvani gyártó legkarcsúbb telefonja lehet.

HTC WF5w TENAA

A WF5w 5,5 hüvelykes HD kijelzővel rendelkezik, az előlapon ezen kívül még egy sztereó hangszórópárost is találunk. A képernyő meghajtásáért egy 1,5 GHz-re skálázott nyolcmagos processzor felel, RAM-ból 2 GB, belső tárhelyből 16 GB jutott, az adattárolót microSD kártyával lehet bővíteni. Mind az elő-, mind pedig a hátlapi kamerával 13 megapixeles képeket lehet készíteni. A TD-LTE adatkommunikációs modul minden bizonnyal a Kína számára készített verziót vetíti elő, a készülék pedig valami természetesebb névvel a Desire sorozatban landolhat majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.

  • HTC Desire Eye - szemmel ver

    A HTC gondolt egyet, és piacra dobott egy 13 megapixeles szelfikamerával megtámogatott mobilt, aminek hardveresen sem kell szégyenkeznie.

  • HTC Butterfly 2 - csúcsmodell másként

    Ismétli önmagát a HTC, mivel az M8 után idén is kiadtak egy házon belüli kemény ellenfelet. A Butterfly 2 szinte mindenben legalább ugyanolyan ütős lett.

Hirdetés