Funkciógazdag érintőceruzát kaphat a Motorola Edge 30 Ultra

A Motorola nem mondott le a notesztelefonokról, az egyszerűbb G Stylus modelleken kívül egy komplexebb megoldás is várható.

A Samsung Note szériát és a Galaxy S21 Ultrát leszámítva nem igazán van alternatíva, ha valaki komplex funkcionalitást kínáló érintőceruzára vágyik. Galaxy Note nem érkezett tavaly, az LG dezertált a Stylo sorozattal együtt, jelenleg kizárólag a Motorola tett le érvényes ajánlatot ebben a műfajban, bár a Moto G Stylus széria jóval szerényebb megoldás, mint a Samsungé. Ezen változtathat a Motorola Edge 30 Ultra.


[+]

Az Edge 30 termékvonal legkomolyabb modellje ugyan nem készülékházba integrált, de aktív Bluetooth kapcsolattal rendelkező érintőceruzával várjuk, ami az S Penhez hasonló gesztusvezérlést, mozgásvezérlést és egyéb funkciókat kínál (egérmutató külső kijelzőn, médiavezérlés etc.). Az XDA exkluzív információi szerint a beviteli eszközt vezetékmentes töltés tartja majd életben, ehhez pedig jól jön a Motorola Folio Case. (Bár nem biztos, hogy ezen a néven kerül forgalomba a kiegészítő, de ez jelenleg indifferens.)

[+]

A könyvszerű tok hátoldalán alakították ki a stylus helyét, az előlapon pedig egy ablak teszi lehetővé a mindig aktív kijelző információinak megtekintését és a hívások kezelését anélkül, hogy ki kellene nyitni a tokot.

A Motorla Edge 30 Ultra elvileg 6,67 hüvelykes, 144 Hz-es képfrissítésű AMOLED panellel dolgozik majd HDR10+ támogatással, a méretes kameralyukba pedig 60 megapixeles szelfikamera kerülhet. A a hátsó szett 50 (főkamera) + 50 (ultraszéles) + 2 megapixeles (mélységszenzor) kombinációban áll rendelkezésre, a Snapdragon 8 Gen1 lapkához pedig 12 GB RAM és 256 GB belső tárhely tartozhat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés