Gionee GN9005, a legvékonyabb okostelefon

Hirdetés

A Gionee hamarosan érkező újdonságáról egyre többet lehet hallani. A GN9005 fantázianéven emlegetett készülékről most újabb képek szivárogtak ki, a pletykák szerint pedig ez a készülék lehet a legvékonyabb okostelefon a maga 5 milliméteres méretével, ami a Gionee az Elife 5.5-tel felállított rekordot adhatja át a múltnak.

A GN9005 minden valószínűség szerint egy 4,8 hüvelykes HD felbontású kijelzővel érkezhet, a pixelsűrűség így elérheti a 306 ppi-s értéket. Az eddigi szóbeszédek szerint a Gionee büszkeségébe egy 1,2 GHz-re skálázott négymagos processzor, 1 GB RAM, valamint a vékonyság ellenére egy 2050 mAh kapacitású akkumulátor kerülhet. A hátlapi, ledes villanóval ellátott kamera 8, az előlapi fényképezőgép pedig 5 megapixeles képeket készíthet. Az Android 4.3 operációs rendszerrel érkező jövevény áráról és bejelentésének időpontjáról még nem közölt hivatalos információt a Gionee, ám mivel a szerkezet már a kínai TENAA (hírközlési hatóság) jóváhagyását is megkapta, így a hivatalos bejelentésig aligha kell már sokat várni.

Azóta történt

  • Tovább karcsúsít a Gionee

    Újabb extrém vékony készülék bemutatására készül a „világrekorder” Elife S5.5 gyártójaként megismert Gionee.

  • Okostelefon 3,8 milliméterben?

    A Vivo állítólagos beharangozó képein látható ultravékony készülékből kettő együtt olyan vastag, mint az Apple előző generációs csúcsmobilja.

  • Bemutatkozott a Gionee Marathon M3

    A kínai gyártó most nem az extravékonyságra törekedett, hanem középkategóriás telefonjának üzemidejét fejlesztette rendkívülivé, köszönhetően az 5000 mAh-s telepnek.

  • Dupla kijelzővel szerelt Gionee a TENAA oldalán

    A kínai hírközlési hatóság jóváhagyását kapta meg a Gionee kinyitható kialakítású mobilja, melyben két darab 1080p felbontású kijelző található.

Előzmények

  • Huawei Ascend G750 - óriások kora

    A kínai gyártó újdonsága hatalmas kijelzővel, két SIM kezelésének lehetőségével, valamint nyolcmagos processzorral támad, mindemellett jól is néz ki.

  • OnePlus One - Kína már itt One

    Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.

  • UMi X3 - umiverzum

    Kínából érkezett, papíron meglepően sokat tud, többféle módon is be lehet szerezni, de messze nem hibátlan. Egy a sok közül, de a paletta felső részéről kiválasztva.

  • Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak

    Igazi csemege került a szerkesztőségbe. A kínai Xiaomi csúcstelefonja, a MI-3 nem mindennapi teljesítményt nyújt és persze mi leginkább csak álmodozhatunk róla.

Hirdetés