Galaxy Note olcsóbb lesz mint az S II?

Hirdetés

A Berlinben megrendezett IFA nemzetközi szakkiállítás során mutatkozott be a Samsung gigászi okostelefonja, mely az 5,3 hüvelykes megjelenítőjével valahol a hagyományos mobilok és internettáblák határmezsgyéjén helyezkedik el. Eldar Murtazin, az orosz Mobile-Review oldal főszerkesztője szerint a Galaxy Note ára a rendkívül erős műszaki paraméterei ellenére sem lesz kiugróan magas, egészen pontosan a Galaxy S és S II közötti árszegmensben kezdhet. A 800x1280 képpontos megjelenítővel szerelt készülék a dél-koreai gyártó reményei szerint egy új termékkategóriát teremthet, melyre talán a legjobb kifejezés a „zsebszámítógép” lehet. A mindössze 9,65 milliméter vastag táblamobil az első visszajelzések szerint jóval kényelmesebb használatot biztosít mint a Dell Streak 5, melyben sokat segít a jóval kompaktabb kialakítás és a felesleges holt terek mellőzése.


[+]

Azóta történt

  • 549 euró lesz a Galaxy Note

    A Samsung közleménye szerint 549 eurós áron lesz kapható az 5,3 hüvelykes HD AMOLED Plus kijelzővel szerelt Galaxy Note.

  • Novemberben debütál a Galaxy Note

    Az Egyesült Királyságban két hónapon belül debütálhat a Samsung gigászi kijelzővel szerelt táblagép-telefon kombója.

  • Galaxy blog: Galaxy Note bemutató

    Sikerült rátenyerelnünk egy Galaxy Note-ra, a Samsung 5,3 hüvelykes képátlójú kijelzővel szerelt telefon-táblagép hibridjére.

Előzmények

Hirdetés