Galaxy blog: Remek évet zárt a Samsung

December vége felé érkezett hozzánk a Samsung sajtóközleménye, mely az idei évre vonatkozó értékesítési adatokra volt kihegyezve. A vállalat magyarországi mérései alapján az év elején még a 3 és 4 hüvelyk közötti képátlóval rendelkező telefonok voltak kelendőbbek, az év végére már a 4 és 5 hüvelyk közötti képátójú mobilok voltak túlsúlyban. A GfK adatai alapján a Galaxy S Advance és a Galaxy S III is helyet kapott a legkelendőbb készülékek között. Érdekesség továbbá, hogy októberben az eladott Samsung mobilok a magyar piac több, mint 50 százalékát tették ki.

Samsung Galaxy S4
Galaxy S4, az idei csúcsmodell

Táblagép-fronton nagyon komoly növekedésről lehet beszámolni, a tavalyi eredményekhez képest ötszörösére nőtt az érdeklődés 2013-ban. A legkelendőbbnek a 7 hüvelykes képátlójú kijelzővel rendelkező WiFi-only eszközök számítanak, a GfK mérései alapján az idei év első 10 hónapjában 11,7 százalékos piaci részesedést ért el a Galaxy Tab 2 7.0 WiFi.

A Samsung tehát idén is komoly eredményeket ért el. A jövő év elején pedig a globális helyzetre is fény derül majd, hamarosan érkeznek ugyanis a negyedik negyedéves adatok.

Azóta történt

Előzmények