Új régiókkal bővülhet a Galaxy S7 Android 7.0-s tesztprogramja

Amennyiben Ön az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Dél-Koreában vagy a Kínai Népköztársaságban él, és ott vásárolt kártyafüggetlen Galaxy S7-et vagy S7 edge-et, jelentkezhet a 7.0-s Androidon alapuló rendszerverzió béta tesztelésére, ami pár napja el is indult. Persze akadnak olyanok, akik megoldották más úton a rendszer telepítését, hivatalosan viszont csak a fenti négy országból lehet jelentkezni a programra. Legalábbis egyelőre.

Az Android 7.0-n alapuló Grace UI. Kattints a képre a galéria megnyitásához! Az Android 7.0-n alapuló Grace UI. Kattints a képre a galéria megnyitásához!
Az Android 7.0-n alapuló Grace UX. Kattints a képre a galéria megnyitásához! [+]

Ez a jövő héttől megváltozhat: egy Fülöp-szigeteki tulajdonos rákérdezett, hogy esetleg náluk is elindul-e a béta tesztelés, és a Samsung chates ügyfélszolgálata azt válaszolta, hogy az S7-re a jövő héttől lesz elérhető a tesztrendszer, ami azt jelentheti, hogy legalább egy régióval bővülhet a program. Azért ezt nem szabad készpénznek venni, a Samsung mindenesetre olyan komolyan veszi a publikus tesztelgetést, hogy közzétett egy dokumentumot, ami segít a telepítésben, valamint lemagyarázza a 7.0-n alapuló Grace UX változásait. Ezen itt lehet végigzongorázni (katt).

Előzmények

  • Frissítve! Galaxy blog: Elindult az Android 7.0 béta program

    Először a koreai S7 és S7 edge tulajdonosok készüléke jelzett, utánuk a kísérletező kedvű brit és amerikai felhasználók következtek.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

Hirdetés