A Note7 legkedveltebb színváltozatába öltözik az S7 edge

A Note7 fiaskó valószínűleg jelentősen átrajzolta a Samsung idei terveit. Az értékesítés második alkalommal való felfüggesztése, majd az értékesítés és gyártás teljes leállítása komoly újratervezést igényel a dél-koreai gyártótól. Az S széria viszont, vagy éppen ennek kapcsán új színváltozattal fog bővülni a jelek szerint, de az általunk is megelégedéssel vizsgált S7 edge úgy tűnik, biztosan.

A Note7 legkeresettebb színébe öltözhet az S7 edge
A Note7 legkeresettebb színébe öltözhet az S7 edge [+]

A kiszivárgott képen a legnagyobb amerikai szolgáltatónak dedikált, korall kék S7 edge hátlapokat láthatunk. Ez az árnyalat bizonyult a legnépszerűbb opciónak a jobb sorsra érdemes Note7 színválasztékából, így elképzelhető, hogy a Samsung ezzel próbál valamelyest az egykori Note7 tulajok kedvében járni, legalábbis az Egyesült Államokban. Bár, semmi nem zárja ki, hogy ha lesz, a nemzetközi piacon is elérhetővé teszik az új Coral Blue színben pompázó eszközt.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Note7 - nézz mélyen szemembe!

    Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

Hirdetés