Rendereken látható a Snapdragon 898-as Moto

Régiófüggően Motorola Edge X vagy Edge 30 Ultra néven érkezhet, várható specifikációjáról pedig egyre több mindent tudunk.

A jelenlegi hírek szerint a Qualcomm három héten belül bemutatja új, 2022-re szánt csúcskategóriás mobil rendszerchipjét, a Snapdragon 888-ak utódjaként érkező Snapdragon 898-at. A gyártók közül a Xiaomi és a Motorola lehet az első kettő, akik konkrét eszközt is mutatnak majd be ezen a platformon, ez utóbbi piactól függően Moto Edge X vagy Edge 30 Ultra néven debütálhat.

[+]

Most már nem csak azt tudjuk a készülékről, hogy milyen chip lesz benne, hanem a többiről is van némi információnk: állítólag 6,67 hüvelykes, 144 Hz-es képfrissítésű AMOLED panel kerül rá HDR10+ támogatással, a 91 Mobiles által megszerzett fotókon valamelyest meglepő módon, de sík panel látható, a nagy kameralyuk pedig nem véletlen, 60 megapixeles szelfikamerát rejt ugyanis. A hátlapon 50 megapixeles főkamera és 50 megapixeles ultraszéles modul kerül elhelyezésre, viszont némiképp csalódásra ad okot, hogy a harmadik egység csak egy sima, 2 megapixeles segéd, tehát a telefotó rendszer vélhetően elmarad.

[+]

Az 5000 mAh kapacitású akkumulátor mellé 68 wattos gyorstöltés tartozhat, méretek tekintetében pedig 163,1 76,5 x 8,8-10 milliméteres dimenziókkal számolhatunk. A fotókon lévő fekete-szürke változat mellett kék, és talán egyéb színekben is elérhető lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés