Szintet lép a Galaxy M széria

Az Indiában népszerű Galaxy M sorozat új modellje nem lépi át a kategória határait, de modernebb megjelenést kap és a szokásos, hatalmas akkumulátort.

A Samsung Galaxy M sorozat a hatalmas akkumulátorról híres és a Galaxy M31 ahhoz képest nem is olyan veszettül nagy. A 15 wattos gyorstöltéssel dolgozó 6000 mAh-s telepet 159,2 x 75,1 x 8,9 milliméteres házba passzírozták, ma már teljesen normál méretű, 6,4 hüvelykes kijelzővel, az ebbe cseppenő, 32 megapixeles szelfikamerával pedig akár 4K önvideót is készíthetünk. Summa summarum, Indiában még mindig az előlapi képminőség, a hosszú üzemidő és magasabb árkategóriát idéző megjelenés a fő selling point.

Ezt fogja hozni a hónap végén megjelenő Galaxy M31s is, az első olyan M sorozatú készülék, amely csepp helyett már kameralyukat (Infinity-O) kap a FHD+ felbontású sAMOLED kijelzőbe, a hátlapi kameranégyes, élén a 64 megapixeles szenzorral pedig egyszerre is bevethető lesz, így egy kattintással különböző felbontású és látószögű állóképeket és videókat készíthetünk.

A 6000 mAh-s akku marad, a gyorstöltést viszont feltolják 25 wattra. Hardveres változásra nem számítunk (Exnyos 9611, 6/128 GB) és az adatkommunikáció is maradhat az M31 korrekt középkategóriás szintjén kétsávos Wifi-vel, 5.0-s Bluetoothszal, FM-rádióval. Talán még az ujjlenyomat-olvasó is a kijelzőbe költözik, tekintve, hogy hátulról eltűnt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés