Hirdetés
- [Re:] Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- [Re:] Huawei P30 - kell ennél több?
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] Egyre több információ bukkan fel a Honor V40-nel kapcsolatban
- VoLTE/VoWiFi
- [Re:] Samsung S5610 Primo - prima primissima
- [Re:] OnePlus 7 Pro - hétpróba
- Melyik okostelefont vegyem?
Hozzászólok Aktív témák
-
Predatorr
aktív tag
Jó kis cucc ez egy hasonárú, ótvar casio óra helyett. A gyári számlapok sajnos jobbára gyerekesek és nem túl informatívak.
Magyar számlapokat lettek helyett!Illetve de/viszont nem való egyszerre.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
RaZroX
addikt
Azt nem tervezik orvosolni, hogy az összes magyar ékezetet meg tudja jeleníteni ?
This is the way
-
formula01
tag
Mondjuk az úszás követésre rá is fér a javítás, vagy én vagyok egy rejtett tehetség amit nem gondolnék, de ahhoz képest, hogy 4-5 alkalommal úszom évente, a band szerint 200 méteren 4 seccel maradt el az időm a világcsúcstól.
[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
-
vegyszer
addikt
Látogass el a saját topicjába
Ott látni fogod, hogy ehhez fel kell tenni egy módosított Mi Fit alkalmazás, és egy másik appot, amivel a fordítást a telóba töltöd. Onnan törölhető is. És menni foga magyar menü az összes hazai betűvel.
Tudod, árvíztűrőtükörfúrógép ÁRVÍZTŰRŐTÜKÖRFÚRÓRÉPA nettó ráfordítás szűk negyed óra azzal együtt, hogy rájössz, hogy mit miért teszel.
Döntsd el te, hogy megéri-e NEKED!
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
RaZroX
addikt
Ezzel csak az a gondom, hogy a módosított mifit app nem feltétlen fog úgy frissülni mint az eredeti, illetve ez a mókolás hasonlóan ronthatja az értesítések szinkronizálását mint a miband 3 esetében.
És ha jól tudom, a többi ilyen eszköz (más gyártóé) képes ezen karakterek megjelenítésére.
Ha már azzal reklámozzák a készüléket, hogy olvashatod az értesítéseket, akkor elvárnék egy ilyen apróságot.
Perpill csak emiatt nem lelkesedem a miband 3-ról való váltásra.This is the way
-
Gergőke88
addikt
Nekem nem ajánlja fel a frissítést....
1.0.6.16 a legfrissebb szerinte. -
Pali79
aktív tag
Engem speciel egyáltalán nem zavar az angol nyelvű kijelzés. Az viszont sokkal inkább zavaró, hogy míg a karkötő 6 féle mozgásformát tud a Mi Fit csak 4-et.
-
Tézé81
tag
Nekem ma reggelt frissítette magát a Mi Fi 4.0.10-re, de az FW-t nem frissítette.
A hozzászólások száma nem egyenlő a hozzáértés szintjével... A hozzászólások száma a hozzászólások számával egyenlő...
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi aktivitáskövetője új funkciókat kap, illetve a meglévők korrekciója is elkészült.
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Autós topik
- [Re:] [Percy:] EVGA GeForce RTX 3080 XC3 BLACK
- [Re:] Nintendo N64 Gold kontrollerek
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- [Re:] Hama Urage Reaper 10k
- További aktív témák...
Állásajánlatok