Hirdetés
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Nem pont a futással promozták a 3i-t? Futással promozni egy karperecet amiből pont a pulzusmérő hiányzik...
-
kelly416
veterán
válasz
twollah1976 #7 üzenetére
Volt Band2-m, van Band4-em, és soha semmire nem használtam a pulzusmérőt, mégis kell az eszköz, mert csendben ébreszt, nem riogatja fel a családot, csendben jelez a telefon, bő két éve nincs hang egyáltalán a telóimon. Szóval tényleg nem ér semmit. Neked.
-
strogov
senior tag
Ez ázsiai piacra megy szerintem. Az a 2k HUF még itt se jelent annyit, hogy megérje az olcsóbb. Kedvesem is úgy volt vele, hogy nem érdekli a pulzus mérés, de mi band 3 jó lesz. Most meg sajnos időnként rosszul van, és rá mér, hogy mennyi az annyi. A gyors pulzus változást nem tudja követni, de arra, hogy aktuális érték ~110 és nem 85 arra pont jó.
Xiaomi meg gondolum úgy volt vele, hogy a fennmaradó szenzorok pont jók lesznek mi band 4-be. Azt is úgy viszik, hogy nem tudnak eleget gyártani.
-
juuzer
addikt
Kérdés: ennek mi értelme van?
Szerintem már kb a legolcsóbb aktivitásmérőkbe is raknak pulzusszenzort. Oké, olyanok, amilyenek, de szerintem hozzávetőleges datat szolgáltatni teljesen jók. -
Obyboy
addikt
válasz
twollah1976 #7 üzenetére
Hidd el van akinek többet jelent az, hogy ha üzente jön akkor értesíti az óra mint, hogy meg tudja mérni mennyi a pulzusa.
-
Schuler888
senior tag
válasz
denes.hars #5 üzenetére
Pont ezt akartam irni. Androidon nem megoldott a dolog. Habar, el se tudom kepzelni, mennyivel kenyelmetlenebb lenne a csuklomat odatekerni a terminalhoz mint epp csak odaerinteni a folyamatosan kezemugyeben levo telot
-
twollah1976
őstag
Pulzus mero nelkul kb. a semmit se er kategoria.
Ennyi penzert egy normal kvarcorat is vehetne az ember. -
lócitrom
őstag
hát ez bizony környezetszennyezés tényleg. legalább tényleg nyitogatni meg fizetni lehetne akkor vele. de tényleg, szinte funkciója nincs, de még csak ki sem találnak rá valamit... és 8000Ft kb. hát lol. még az eredeti vas is olcsóbb meg a 4 is, ha jó helyen veszi az ember.
-
Obyboy
addikt
Ha a pulzusmérő helyett tettek volna bele olyan NFC modult amivel itthon is lehet fizetni akkor akár a Band3 árán is megvenném. Pulzusmérésre nem igazán van szükségem ellenben az NFC fizetést napi szinten használnám.
-
RaZroX
addikt
Remélem a weboldalon majd a "Teljesen feleslegesen kitalált termékek" csoportba fog tartozni...
A Mi Band 3-mat 7-8 ezer forintos áron rendes boltban meg lehet vásárolni, mivel a Mi band 4 lenyomta az árát. Szóval most, hogy olcsóbb lett, ugyanennyiért új néven megveheted kevesebb funkcióval.ui.: A Lurdy-s Mi Store webshopján már nincs fent a sima 3, így legalább nem annyira feltűnő a dolog..
Ellenben ha jól tudom az Aréna Mall-ban található Mi Store-ban (mert amúgy ott is van hivatalos Mi store, csak "valamiért" a mobilarena a Xiaomi-s cikkjeiben ezt mindig elfelejti megemlíteni..) még kapható, lehet onnan is kivezetik lassan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Teljes funkcionalitással, de pulzusszenzor nélkül mutatkozott be a Xiaomi tényleg filléres aktivitáskövetője.
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest