Fotón látható a Huawei P50

A március végi premier elmaradt, viszont egyre több fotónk és információink van a mobilról, ami valószínűleg nem egyedül érkezik.

Eredetileg jóval hamarabb vártuk a Huawei P50-et és családját, jelenleg azonban úgy néz ki, május-június környékén fog bemutatkozni a széria, méghozzá három modellel, ez lesz a P50, a P50 Pro és P50 Pro+.

[+]

A kínai Digital Chat Station a Weibón keresztül osztotta meg legfrissebb fotóit a P50-ről, ami a korábbi előzetesnek megfelelő, terjedelmes és 4 optikát magába foglaló hátlapi kameraszigettel érkezhet. Elöl várhatóan 6,3 hüvelykes panelt kap, fent középen pedig egy kisebb kameralyuk kerül rá az előlapi egységnek.


[+]

Várhatóan a hátlapi főkamera a Sony egy hüvelykes IMX800 szenzorára épül, mellette ultraszéles, telefotó és 3d ToF egység kaphat helyet. Érkeznek még egyéb helyről is fotók, fent például a Technology Yu képének köszönhetően láthatjuk a kameraszigetet. A mobiltrió várhatóan Harmony OS-szel érkezik.

Előzmények

  • Renderképeken a Huawei P50 is

    A jó hír, hogy a kijelző sík felületűnek tűnik, az érdekes pedig az, hogy vajon tényleg ilyen lesz a kamerapanel a hátlapon.

  • HMS tudástár

    Egy helyen minden tudnivaló a Huawei Mobile Services ökoszisztémát használó telefonokról és táblagépekről, illetve az AppGalleryről.

  • Huawei P40 lite - kényszerpályán

    Az első olyan telefon a P40 lite, amelyen már nincsenek Google szolgáltatások, de középkategóriás mivolta miatt nagy mennyiséget terveznek belőle eladni, amit a korrekt árazás is segít.

  • Mi lesz veled, Huawei?

    Egy hét alatt fordult a világ a legnagyobb kínai távközlési cég jövőjét illetően. Miért történt, mi történt, mi lesz ezután?

Hirdetés