Folytatást kapott a Huawei nőies fülhallgatója Kínában

A FreeBuds Lipstick 2 az itthon is kapható FreeBuds 5-re épít, viszont a rúzs mivoltát kissé el is veszti ezzel.

Április 11-én termékbemutatót tartott Kínában a Huawei, ahol laptopok mellett egy kiegészítő is debütált. Ez a Huawei FreeBuds Lipstick 2, egy dizájnfókuszú, női vásárlókra célzott TWS fülhallgató. Ahogy az első Lipstick esetén, így most is egy már meglévő FreeBuds adja az alapokat, méghozzá a FreeBuds 5. Ez hazánkban is kapható, tesztünk is van róla.

Női vásárlóknak szánt dizájntermék a Lipstick 2 is
Női vásárlóknak szánt dizájntermék a Lipstick 2 is (forrás: Gizmochina) [+]

A fülhallgatók formájában nincs változás, csak színükben, Lipstick 2-ként világos ezüst és vörös színben is megvásárolható az eszköz. Emellett a körítés is változott, az egyszerű hordtokot egy henger formájú váltja, aminek széleire apró kis pánt is akasztható, a rúzsra emlékeztető formát pillanatok alatt mini retiküllé változtatva.

A bőr berakású hordtok különleges önmagában is, de az apró pánttal retiküllé varázsolhatóA bőr berakású hordtok különleges önmagában is, de az apró pánttal retiküllé varázsolhatóA bőr berakású hordtok különleges önmagában is, de az apró pánttal retiküllé varázsolhatóA bőr berakású hordtok különleges önmagában is, de az apró pánttal retiküllé varázsolható A bőr berakású hordtok különleges önmagában is, de az apró pánttal retiküllé varázsolható (forrás: GSMArena) [+]

A Lipstick 2 is IP54-es védelmet élvez, van benne ANC funkció és L2HC vagy LDAC kodek használatával akár nagy felbontású zenestream lejátszásra is képes Bluetooth kapcsolaton. Az ígért üzemidő nem változott (5 óra ANC nélkül, 3,5 óra ANC-vel), viszont a hordtok spéci formája miatt a vezeték nélküli töltés lemaradt. Ennek fényében a megemelt ár (1700 kínai jüan, mai árfolyamon 86 640 forint) kissé húzós csak a dizájnváltás okán. Arról nem tudni, hogy elérhető lesz-e itthon is a nőies fülhallgató, az előd még kapható volt.

Vörös-fekete színben is elérhető Kínában a Lipstick 2Vörös-fekete színben is elérhető Kínában a Lipstick 2Vörös-fekete színben is elérhető Kínában a Lipstick 2Vörös-fekete színben is elérhető Kínában a Lipstick 2 Vörös-fekete színben is elérhető Kínában a Lipstick 2 (forrás: GSMArena) [+]

Előzmények

Hirdetés