Fényképeken a Mi Mix 3?

Hirdetés

Alig két napja közöltünk egy posztert, amelyen állítólag a Xiaomi Mi Mix 3 sziluettje látható, célzással a Vivo Nex-féle, motorikusan kiemelkedő szelfi kamerára, és máris befutott két fotó, ugyanezt a dizájnt megerősítve.


(forrás: 91mobiles) [+]

A megerősítés persze túlzás: a képeken látható eszköz lehet ügyes számítógépes mahinéria eredménye, és a MIUI 9 rendszer is meglepő a képernyőn, hiszen már elkészült a MIUI 10. Ettől persze akár még hitelesek is lehetnek a 91mobiles oldalán közölt állóképek, és az is elképzelhető, hogy egy Mi Mix 3 prototípust lehet megpillantani.

Azóta történt

Előzmények

  • A Mi Mix 3 is motorikus kamerával érkezhet

    A Xiaomi indította a kávamentes őrületet, és a harmadik generációs Mi Mix kínálhatja az eddigi legnagyobb előlapi képernyőarányt, legalábbis házon belül.

  • Tényleg kávamentes lett a Vivo Nex

    Egyaránt 91,24%-os előlap/kijelző aránnyal, de kétféle lapkakészlettel, illetve biometrikus azonosító technológiával mutatkozott be a Vivo Nex és a Nex S vagyis Nex Ultimate a világ leginkább kávamentes készülékeként.

  • Xiaomi Mi Mix 2s - a jót még jobban

    A Xiaomi Mi Mix 2s kifinomultabb, erősebb, okosabb és duplakamerásabb lett, a kivitel továbbra is káprázatos, de sajnos még mindig víziszonnyal küzd.

Hirdetés