Elhagyja a barométert az Amazfit GTS 2 Mini új változata

Egy barométerrel kevesebb, de egyébként pontosan ugyanaz az új óra, mint a GTS 2 Mini.

2020 decemberében mutatta be az Amazfit a GTS 2 Minit, ami tudásban megegyezett a GTS 2-vel, viszont kisebb méretet kínált. Most készül egy új változat az órából, aminek neve is ez: GTS 2 Mini (new version), és minimális különbségek vannak benne a család két másik tagjához képest.

 

Egészen pontosan egy pontban különbözik, a GTS 2 Mini új változatából elhagyták a barométert, vele együtt pedig a szenzor adataira épülő sportágak követését is. Ha valaki sokat síel, snowboardozik, abban az esetben nem ez lesz az ő órája. Van a téli sportok kivételével közel 70 monitorozható tevékenység egyébként így is az órában, ezekhez a BioTracker 2 PPG optikai szívritmus monitort és SpO2 mérőt, gyorsulásmérőt, giroszkópot valamint iránytűt használ az eszköz. A kültéri edzésekhez adott a GPS is.


[+]

Egyébként maradt minden a régiben. Adott az 1,55 hüvelykes AMOLED kijelző (306 x 354 pixeles felbontás, 301 ppi képpont-sűrűség, 450 nites fehér fényerő), rajta 80 választható számlap, és bekapcsolható mindig éber kijelző 60 extra számlappal. A tokozás továbbra is alumínium, műanyag háttal és szilikon szíjakkal. Az óra 19,5 grammot nyom szíjak nélkül, a szerkezet pedig vízálló (5 ATM), így úszni is lehet benne.

Az akkumulátor 220 milliamperórás kapacitással bír, ez 14 nap átlagos és 7 nap erős használatra elég, de van egy energiatakarékos mód is, amivel állítólag 21 napig működőképes marad az óra egy töltéssel. Az akkut feltölteni 2 órába telik a gyári adapterrel. Ha a beépített mikrofont használva az Amazon Alexával beszélgetünk, az üzemidő vélhetően azért esni fog.

Az elérhető színek.Az elérhető színek.Az elérhető színek. Az elérhető színek. [+]

A GTS 2 Mini április 11-től kapható, egyelőre csak Indiában. A fekete, kék és pink színekben elérhető eszköz 27 450 forintnak megfelelő rúpiáért kerül forgalomba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés