Ezekben az országokban fogy jól az iPhone SE

Friss kimutatások láttak napvilágot azzal kapcsolatban, hogy mely országokban választják a legtöbben az Apple legújabb minikészülékét, az iPhone SE-t. Az adatok szerint a mobil Angliában, Franciaországban, Hong Kongban és Kanadában talált igazán otthonra, hiszen minden okostelefon eladást tekintve már több mint 1 százalékos részesedéssel rendelkezik, de számok tekintetében az USA területén felmutatott 0,4 százalék is hasonló eredményt jelent.


[+]

Kicsit más megvilágításba kerül viszont a történet akkor, ha a korábbi modellekhez hasonlítjuk az SE-t, hiszen sokkal sikeresebb volt mind az iPhone 6, mind az 5s, illetve még az 5c is. Nagyon persze ezen sem szabad meglepődni, hiszen azért még ez mindig csak egy speciális kiadás, amire nem mindenki érzi úgy, hogy váltani kellene, főleg a cupertinói felhasználók közül. Az SE főleg azoknak lehet alternatíva, akik új, erős, mégis kicsi telefont keresnek, hiszen ezt lazán tudja nyújtani a kütyü, köszönhetően a rendkívül gyors A9 chipsetnek, a 2 gigabájtnyi rendszermemóriának, valamint a 12 megapixeles kamerának. Vannak sokak számára fontos hiányosságok is, mint a 3D Touch nyomásérzékeny kijelző, vagy éppen az első helyett második generációs Touch ID ujjlenyomat-olvasó. A merészebb elemzők egyébként arra számítanak, hogy ha majd szeptemberben piacra kerül az iPhone 7, akkor jelentősen visszaesik majd az SE ára, ami fellendítheti az eladásokat is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPhone SE - se vele, se nélküle

    Az almás vállalat egy rendkívül kompakt méretű készüléket dobott piacra. A külső már ismerős, a belső pedig bivalyerős, a kamera és az üzemidő is dicséretes. De vajon ez elég lesz a sikerhez?

  • Apple iPhone 6s - Nyomás utána!

    A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.

  • Apple iPad Air - szállj fel magasra

    Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.

Hirdetés