Európába jöhet az 5G-s Oppo Reno

Új csúcsmodellel készül az Oppo, amihez új sorozatnév is tartozik, talán a Las Vegas-i kisvároska ihletésével. A Reno egy sor ínycsiklandozó tulajdonságot ígér, például 93,1%-os előlapi képernyőarányt noccs nélkül, alighanem felülről kiemelkedő kamerarésszel és képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval. Fél valójában a Reno alább, a Find X jobbján pillantható meg.

Az Oppo Find X balra, a Reno jobbra
Az Oppo Find X balra, a Reno jobbra (forrás: Reno / Weibo) [+]

A hátlapon pedig 10x-es hibrid zoomolásra alkalmas rendszer lehet periszkópos megoldással, csak hogy a P30 Pro ne egyedül kínáljon ilyet 2019-ben. És ha már ilyen évet írunk, nem hiányozhat az 5G modemmel szerelt variáció sem, ami valószínűleg a 4G-s Reno után fog megjelenni, és már európai viziten járt, hogy az itteni következő generációs hálózatok használatához hitelesítést szerezhessen.


(forrás: Reno / Weibo) [+]

Kezdenek egyébként felbukkanni az Oppo telefonok Európa-szerte, a Find X például tavaly ősszel látogatott el egy-két piacra. Felbukkant emellett a Reno weibós oldalán két fotó: a bal oldali alighanem a legnagyobb, a jobb példa pedig a legkisebb látószöget demonstrálja a kamerafelhozatallal. Holland források szerint egyébként nem egyedül érkezik a zoomvariáns, hanem egy komplett család keretében, így bemutatkozhat a Reno Pro, Zoom, Plus, Lite és Youth is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

  • Nem is almárka lesz a Reno

    Az Oppo hivatalos Weibo oldala pontosította, hogy mi is van a Reno márkanévvel. Nem sub-brand, hanem széria.

  • Itt van Reno, az Oppo legújabb almárkája

    Arról nincs szó, hogy szerencsejáték funkciókkal is bírni fog-e az április 10-ére várt, első készülék, sanszos viszont a 10x-es hibrid zoom és a Snapdragon 855.

  • Frissítve! Itt az Oppo Find X specifikációja

    A Twitter poszt nagyon megbízható forrásra hivatkozik az adatok származását illetően, ami többek között a méreteket is felfedi.

  • Idén jön az Oppo Find X

    Az Oppo Find szériájának következő modelljére nagyjából négy éve várunk minden évben az aktuális csúcshardverrel.

Hirdetés