Hirdetés

2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Itt van Reno, az Oppo legújabb almárkája

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: SparrowNews

Arról nincs szó, hogy szerencsejáték funkciókkal is bírni fog-e az április 10-ére várt, első készülék, sanszos viszont a 10x-es hibrid zoom és a Snapdragon 855.

Hirdetés

Reno csendes kaszinóváros Nevadában, a kaliforniai határtól és a festői szépségű Lake Tahoe-tól nem messze. Belvárosa este azonban kifejezetten hangos, amikor a játékgépek és roulette asztalok a pénzük elszórására vágyó amerikaiakat tömegesen beszippantják.


Reno, Nevada [+]

Nem tudom, hogy Dongguan (az Oppo székhelye) és Reno (ahol a Tökös tekést is forgatták) testvérváros-e, a BBK Electronics illetősége alá tartozó gyártó mindenesetre ezzel a névvel indított most új almárkát, meglehetősen színes logóval. A SparrowNews úgy tudja, a gyártó már ki is jelölte a premierdátumot, ami április 10-ére esik, az viszont még nem világos, milyen eszköz érkezik az új logó alatt.

A meglehetősen színes, talán képregényekre célzó logó gamer mobilt vetíthet előre, és úgy hallani, a masinát a Snapdragon 855 hajthatja meg az Oppo 10x-es hibrid zoommegoldásával, mellette 48 megapixeles főkamerával, 4065 mAh-s teleppel, és jack csatlakozóval, ami manapság egyre ritkább vendég. Az almárka alapítás manapság egyébként igencsak divatos Kínában: ott van ugye a Realme az Oppótól (bár az tavaly elvileg függetlenedett), illetve a fura nevű iQOO a Vivótól, szintén a BBK Electronics szárnya alatt.

Hirdetés

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.