2017. november 24., péntek

Gyorskeresés

Galaxy blog: Hivatalosan is elstartolt az Android 6.0-s frissítési program

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Samsung

A Galaxy S6 és S6 edge kapja meg először globálisan a frissítést, bár azt a gyártó nem részletezte, hogy melyik régió mikor.

Múlt hónap végén azt lehetett olvasni, hogy Dél-Koreában a Samsung végre megkezdte a Galaxy S6 és az S6 edge frissítését Marshmallow-s, azaz 6.0-s Android rendszerverzióra. A SamMobile ez után arról számolt be, hogy a lengyel T-Mobile variánsok a sorosak, amelyekre, ha minden igaz, már meg is érkezett az update. A Samsung most hivatalos blogbejegyzésben ír a frissítés közzétételéről, bár regionális információkat továbbra sem közöl.

Samsung Galaxy S6 vs. Samsung Galaxy S6 edge
Lengyelországban az egyik szolgáltató már megkezdte a frissítések közzétételét

„A Samsung Electronics úgy tervezi, hogy február 15-től közzéteszi az Android 6.0 Marshmallow frissítést a Galaxy S6 és S6 edge számára, amelyeket hamarosan más Galaxy készülékek követnek” – olvasható a közleményben, amely kitér az edge mobilok új, oldalról előhúzható paneljeire, amelyek több információt képesek megjeleníteni, mint korábban. Ez a bejelentés valószínűleg nem azt jelenti, hogy minden régióban még ma jeleznek a fenti okostelefonok, a közzététel továbbra is szakaszosan folyhat. Az viszont aligha véletlen, hogy a frissítési hír egy hétre esik a Galaxy S7 és S7 edge várható vasárnapi bejelentésével.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.