2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

A maximumra törekszik az új kínai márka

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PhoneArena

A Vernee olyan készüléket fog hamarosan piacra dobni, aminek specifikációi közül elég lenne csak a 6 GB RAM-ot, a Force Touch kijelzőt, vagy a 10 magos processzort kiemelni.

Hirdetés

Arról már korábban jelentek meg kimutatások, hogy a világon több tízezer féle okostelefon van már forgalomban, ami nem véletlen, hiszen folyamatosan bukkannak fel (és tűnnek el) gyártók, vagy csak mobilokat saját nevük alatt piacra dobó cégek. Most egy újabb márka hallat magáról egyre többet: a Vernee friss készülékekkel fog előrukkolni a közeljövőben, weboldalára pedig már felkerült az Apollo, ami minden téren a maximumot kívánja nyújtani. Az előlapon egy 5,5 hüvelykes, 1440 x 2560 pixel felbontású kijelző ücsörög, a burkolat alatt pedig a MediaTek Helio X20 lapka csattan ki az erőtől.

Aki esetleg nem ismerné ezt a rendszerchipet, ez egy tíz magos processzorral felszerelt megoldás, amihez jelen esetben 6 gigabájt RAM, valamint 128 gigabájtos adattároló tartozik. A hátlapon egy 21 megapixeles Sony IMX230 szenzor lövi a fotókat, a fényképező alatt helyezkedik el az ujjlenyomat-olvasó, szelfizni a 8 megapixeles kamerával lehet. A fém készülékház aljára USB Type-C csatlakozót szerelnek. A kijelző Force Touch képes, azaz nemcsak az érintéseket, hanem azok erősségét is képes felismerni. A Vernee-nél viszont nem tettek említést az akkumulátor kapacitásáról, a várható árról, és még az sem tiszta, hogy a világ legnépesebb országán kívül más régiókban kapható lesz-e.

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.